аз пък, като го давам на опозиция, ще си купя това. HoroLex: Новая Стрела 3133 42мм
аз пък, като го давам на опозиция, ще си купя това. HoroLex: Новая Стрела 3133 42мм
Скоро финландците се оплакаха, че Стив Джобс е затрил икономиката на страната им - iPhone уби Nokia, а iPad загроби хартиената промишленост на страната.
Сега и Швейцария е под прицела на американския технологичен гигант.
Специалист от TAG Heuer ще помага за продажбите на Apple iWatch
Nokia я уби Symbian. Сега я довършва Windows Phone.
Умният часовник Casio G-Shock GBA-400 осигурява 2 години работа без смяна на батерията - SetCombG новини
Не е това, което очаква човек от умен часовник, вместо цветен екран имаме стандартен, течнокристален с никакви възможности.
Но... часовник като часовник - защита като защита, време за автономна работа - мери се в години, като за часовник, а не в часове...
SmartBand Talk - интересна умна гривна от Sony - SetCombG новини
Нещо ново и интересно - вграденият микрофон в гривната на Sony SmartBand Talk позволява пълноценното й използване за телефония при свързване със смартфон.
Огънатият E-Ink екран също е новост при подобни устройства. Предимствата на E-Ink екраните са ни познати от електронните книги - много ниско енергопотребление и чудесна видимост при директна слънчева светлина - два много важни параметъра при джаджа като SmartBand Talk.
Като добавим и IP68 защитата от вода и прах, Sony SmartBand Talk се превръща в примамливо предложение с леко височка цена от 160 евро.
Повече подробности за Sony SmartBand Talk
Apple Watch ще се появи в продажба през 2015 година.
Цената на най-простата версия ще бъде $349.
Важни характеристики на умния часовник:
- сапфирено стъкло
- тъчскрийн AMOLED екран
- 512 MB RAM
- 4 / 8 GB вградена флаш памет
- Wi-Fi и NFC модули
Повече подробности от SetCombG новини
Sony FES Watch - E-Ink екран, специален материал на корпуса и каишката, позволяващ смяна на дизайна, 60 дни автономна работа без зареждане.
FES Watch от Sony ще се появи през май 2015 - SetCombG новини
Гледам, че темата е замряла, така че реших да я посъживяКакъв умен часовник да си вземем на цена до...30$
? Основното което търся, е батерията да НЕ Е вградена. Не можах да разбера дали часовникът от горния линк е с такава... Ако знаете други модели, дайте повечко инфо.. добре е също така да има барометър и алтиметър като опции...
Нещо си объркал темататова което търсиш не е смарт
Аз имам Moto 360 от няколко месеца. Доволен съм. Ползвам го основно като фитнес тракер, но си показва времето, както и смси, имейли и други нотификации. Аз имам апликация за футболните срещи в европа и ми показва като започва мача, като има гол и като свърши мача. Много е удобно да променяш профила на телефона си от часовника. Също ако имаш блутуф слушалки можеш да набираш или отговаряш на повиквания без телефона си. Доволен съм от покупката.