И да казвам , няма смисъл .По-добре да се прочете и всеки да си направи изводите , а и може да си поръча .
Инфо
Това е много яко!
Само че... не виждам да е реализиран вече и да се продава?
Яко е наистина , ама имам леки съмнения, а не само аз, че въобще го има !
![]()
Има го ама друг път. Тея сега правят прототип, докато се стигне до реално производство ....
Ами ако ми е космата ръката?
Що не в една тема да постваш тези хайтек джаджи? Голямо разводняване става на раздела с толкова нови теми без развитие вътре...
Щото ..... има просто обяснение , ама ... не е тук мястото да го обсъждаме !
Пък като си космат ... има кола-маска и прочее процедури или не си го купуваш , ако евентуално, излезе на пазара .
Питай шефа! Мога , ама е ... спам .
Един съвет, когато постваш подобни безумия. Прочитай първо дали е реален продукт или е само във въображението на няколко човека. И не се ограничавай само до китайски буклуци ако искаш да се чете. За момента поне от моята гледна точка (а и говорейки си с колеги от форума и от тяхна) всичките "хай-тек джааджи" които си пуснал са чиста проба спам. А и заглавията им са като за страница от жълтата преса. Преставам и аз със спама. Много бих искал да има възможност във форума да се игнорират теми и потребители.
ми , добре !
Но -На мен ,което ми е интересно , знам как да си го намеря , просто споделих , понеже и предложих да има такава тема . Явно съм се объркал !Форум за интересни устройства и нови технологии
Причината е тривиална - даде се предложение за нов форум, направих го и помолих който го е поискал ако може да помогне и да пусне някои теми за да не седи гол....