Някой да има идея къде в София мога да намеря такава батерия/елемент ?
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
Някой да има идея къде в София мога да намеря такава батерия/елемент ?
Тези съм ги гледал вече. Т Петров си пише,че я нямат налична. Също я нямат и от вторият линк.
14650 e рядко срещана и трудно ще я намериш. 14500 е много по разпространена. По къса е.
Е , това са линкове от Бг. В алиекспрес има колкото искаш. Просто ще изчакаш 30-40 дни.
Човека изрично е посочил че иска да си я купи от София. батерията Ако става дума за поръчка от чужбина нещата са много прости https://eu.nkon.nl/, €4.75 батерията и €3,03 доставката. Тотал около 15лв и 10 дни чакане. Все пак мисля че по добре да присади една батерия 14500.
Дай някой линк с доставка на прилична цена.
Този пост е редактиран от espace; 18-03-21 в 08:29.
Май ще пробвам с 14500
Притеснява ме малко размерът. Трябва ми за четката ми за зъби. Явно батерията е умряла. Изведнъж спря да работи. Не искаше и да зарежда. Отворих четката премерих батерия - беше паднала на 2.9 волта. Ампеража беше 970-980mAh. Разпоих батерията и я зредих до 4.2 със зарядно и я запоих отново. Веднага светна червения диод (изхабена батерия) . Сложих я на зарядното и почна да зарежда. Проблемът е,че зарежда вече 32 часа без да приключи зареждането и при вадене от зарядното пак индикира слаба батерия. По спецификация дават при напълно изтощена батерия ( светване на червения диод) ,че зареждането може да продължи над 16 часа. 32 ми се виждат прекалено много вече. Според вас дали е заминала батерия или нещо по електрониката за заряд се е скапало ?
Също така сегашната е 1000mAh, ако сложа да кажем 14500, но 2000mAh примерно да не се скапе нещо електрониката (ако вече не е скапа)
Прилагам и клип от преди малко, да добиете представа
https://youtu.be/-gxioK_gdaQ
Взех последните бройки от battery center. Благодаря на отзовалите се.