Резултати от 1 до 4 от общо 4

Избор на външна камера за наблюдение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Apr 2024

Избор на външна камера за наблюдение

Здравейте!
    Искам да сложа 1-2 камери около една къща. Спрял съм се на няколко камери на Xiaomi и една на Aqara, защото съм работил с техни устройства. Освен това не става въпрос за професионално наблюдение, за да пускам десетки метри кабели.
    Ако някой е ползвал някое от изброените устройства нека да сподели плюсове и минуси различни от това, което аз успях да разбера:

Име
    Отдалечен запис Запис на карта Резолюция Ъгъл на заснемане IR до, в м. Засича движение Лан Батерия
    Xiaomi MWC13 облачно съхранение? До 32 гб
    1080p 130 7 да не 5700mah
    Xiaomi MWC13 к-т облачно съхранение? До 32 гб 1080p 130 7 да да на приемника 5700mah
    Xiaomi AW300 облачно съхранение? До 256 гб 2k
    7 да не
    Xiaomi BW300 Бeзплaтнa Сlоud пaмeт зa cъxpaнeниe нa 7 дни не 2k 130 10 да не 4900 mah
    Xiaomi CW400 Бeзплaтнa Сlоud пaмeт зa cъxpaнeниe нa 7 дни да 2.5k 360
    да не не
    Хіаоmі Іmіlаb ЕС4
    До 64 гб 2.5k
    да
    да 5200 mah
    AQARA G2H PRO Aqara cloud До 512 гб 1080p 146 да да не не

Относно MWC13 комплекта, гледах видео, но неразбрах един приемник може ли да приема сигнал от повече от една камери.
    Акарата не знам дали става за външен монтаж, но съм я добавил, защото ползвам техни джаджи и е в ценовия диапазон.
    Ако имате други бързи решения в ценовия диапазон до 150 лв, ще се радвам да споделите!

Поздрави!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Отговор: Избор на външна камера за наблюдение

https://www.tp-link.com/bg/home-netw...a/tapo-c320ws/

това също е добро за парите си - аз ги взимах моите по 80лв бройката, качеството е ок , приложението им е много добре ( или поне сравнено с предните китайски камери) .

4. Novice
    Тук е от
    Apr 2024

Цитат Първоначално публикувано от Poco Виж публикацията
    https://www.tp-link.com/bg/home-netw...a/tapo-c320ws/

това също е добро за парите си - аз ги взимах моите по 80лв бройката, качеството е ок , приложението им е много добре ( или поне сравнено с предните китайски камери) .
    Благодаря!
    Ще ги разгледам. Ти с ДВР ли ги използваш само като записват на картите? Предполагам като са свързани към интернет, може отдалечено да преглеждаш какво се е записало на картите?

5. Member
    Тук е от
    Feb 2023

всяка камера си е за себе си , а в приложението може да добавяш до 32 камери , отделно смарт контакти и каквото се сетиш

камерите ми записват на 128гб сд карта - като се напълни почва да презаписва на най-стария запис - ама стига за месец , освен ако не си на натоварена улица и снима денонощно

вързани са към домашния рутер и може да преглеждаш записи или да гледаш в реално време без значение дали си към домашната мрежа или навън - но това е стандартно нещо за всички IP wifi камери

Едната камера снима улицата (от втория етаж) и като мине автомобил с нормална скорост при паузиране се чете регистрационния номер - предната китайска не можеше да прочете номер на спрял по-далечко автомобил , камо ли да разпознае лице на човек

П.П през приложението може да сваляш видео/снимка - не всички приложения на камери имат тази опция - повечето са само преглед

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Съвет за избор на външна Wifi камера
    От nqmapa във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 18
    Последно: 21-12-23, 10:37
  2. Интернет скорост за монтаж на външна wifi камера
    От grid във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 12
    Последно: 31-08-21, 21:20
  3. Отговори: 4
    Последно: 05-01-20, 21:06
  4. Камера за нощно наблюдение за кооперацията.
    От zapaden във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 9
    Последно: 04-07-13, 23:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе