Molia, kagete mi dali si struva da si kupia to4no tozi hladilnik.Spriah se na markata, zastoto ve4e 1g. imam peralnia Electrolux i sam mnogo dovolna, no za hladilnika o4akvam mnenia. Ina4e go kupuvam v sabota.
Molia, kagete mi dali si struva da si kupia to4no tozi hladilnik.Spriah se na markata, zastoto ve4e 1g. imam peralnia Electrolux i sam mnogo dovolna, no za hladilnika o4akvam mnenia. Ina4e go kupuvam v sabota.
Аз си купих въпросния хладилник в четвъртък 10.08.2006 г. Засега работи много добре, замразява добре, безшумен е, освен онова цъкане /тиктакане/ дето съм споменал в отделна тема. Много са удобни рафтчетата. Красив е като дизайн и дръжките на вратите са му удобни. А иначе и прави страхотен вакум вратата на хладилната част при затваряне, което е добре. В рамките на 1 минута след затваряне не може да се отвори отново, заради вакума. Поне специалистите казват, че това било добре!
За колко пари си го харесала?
za 599 v Technomarket
A kak se spraviash s vaprosnoto tiktakane
//mod edit
Пиши на кирилица!
ок , в Техномаркет го предлагат за 599 лв.
Имам вапрос - много сулно ли се чува тиктакането , или може да се игнорира , има ли начин да се спре този шум
Това тиктакане не едразнещо, чува се чак когато си завреш главата отзад при компресора. Според хладирните техници се оказа, че е от магнит вентила /поне така ми го обясниха/, защото хладилника е едномоторен и се налага да охлажда 2 части - фризер и хладилна, което значи че това нещо превключва ту горе, ту долу.
Не е болка за умиралка.
Защото при мен проблема е, че жилището е малко с една обща площ и ако е силен шума....
А иначе много сам го харесала, но моге и да се замислиа за друг