Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник
Вече съм собственик на този хладилник
https://www.technopolis.bg/bg/Hladil...JMN-E/p/660229
Имам опит малко с LG. Доста е тих, вътре слагам разни плодове, ще ви кажа дали наистина остават свежи както пишат други.
А който иска да гледа мнения за неков марка уред - opineo.pl и оттам избира produty - и sprzet agd. Може ползвате google translate. Самсунг има некви оплаквания... Не рискувах и купих LG.
Здравейте и аз да попитам. Този модел на Bosch KGE39AICA вижда ли ви се добър избор ? Притеснява ме, че не е пълен NoFrost
https://www.bosch-home.bg/productlis...ttom/KGE39AICA
Здравейте колеги, някой може ли да препоръча хладилник с ледогенератор и диспенсър за около 2500 лв, който няма нужда от допълнителен филтър за водата. В момента имам LG, хладилната част е ок, но имах големи проблеми с електрониката, и така и не намерих техник да се наеме с ремонта. Склонен съм да дам и повече пари стига да знам, че ще взема нещо читаво, но като гледам щом на Неф слагат китайски компресори май няма много смисъл.
Цитат:
Първоначално публикувано от
MAKAPOB
… но като гледам щом на Неф слагат китайски компресори май няма много смисъл.
С тази нагласа - няма си избереш нищо. Щото почти всичко е или китайско, или - поне произведено там.
Ледогенераторите се чупят много повече от компресорите. Независимо от произхода. Доколкото знам всички хладилници с диспенсер за вода са с филтър.
Не гледай къде е произведено, а каква му е цената. Тя определя качеството.
LG-то и и то струваше повече ама пак се скапа. Та цената явно не е гаранция. Иначе специално го избрах защото беше без филтър. Като хладилник си работи ок като изключим факта, че е малко шумно. Що се отнася до Neff итн. ако някой ми иска два пъти повече пари за нещо очаквам да може да се обоснове защо иска толкова пари.
Няма марка без повреди. Въпроса е колко точно са и от какъв тип. И Мийле имат дефекти чат пат. Вземи си Либхер, те само с това се занимават.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kokovox
Доколкото знам всички хладилници с диспенсер за вода са с филтър.
Значи малко знаеш!
Нашия е Зануси и диспенсъра е само една кутия вътре, с кранче отвън! Няма филтър.
Здравейте! Харесал съм този хладилник на LG - https://www.lg.com/bg/hladilnitzi/lg-GBB72PZEFN. Моля, който е запознат, да изрази мнение дали инверторните платки са добри. От няколко места имам мнения за моделите им от преди 2-3 години, че тези платки изгарят всяка година.
Благодаря предварително!
В ценовият диапазон до 1500 лв най хвалени са LG , дали нещо ще му изгори никой не може да ви каже .
За да предпазите бялата си техника и електроника може да използвате sono wp230w
В момента май има промо на някои от българските със 7 г. гаранция.
Здравейте уважаеми съфорумци. Предстои смяната на хладилника. Харесал съм си един модел на Либхер- https://home.liebherr.com/bg/bgr/pro...015_89336.html Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost. По принцип търся уред който не е с функцията No-Frost в хладилното тяло. Та значи,моля споделете имате ли някакви наблюдения спрямо посоченият хладилник.
Поздрави.
Налага се и аз спешно да сменям хладилника за това моля да препоръчате такъв. Като изискване да е някаква марка по читава Lg, Samsung, Aeg, и компресора, както и Хладилника като цяло да е по-малко китайски, но това Вие ще кажете. Висок 185 или 195 см., Предпочитам фризерната част да е долу и да е но Фрост, а също и хладилната част, ако може да не я мисля за размразяване, но да е друг вариант, че нали но Фрост изсушава. Може и инокс да нямам проблем с ръждата. Бюджет между 500 и 800 примерно. Тези, на които фризерната част е горе по- здрави ли са или е все тая? Има ли за този бюджет и малко отгоре нещо качествено. Може да препоръчате и магазин в София от където да закупя. Благодаря.