Re: Хладилници,... хладилници - 2010г!
Има.макар и минимална.А и далеч не на всички тръбите са от едната страна.
В този случай хладилника да легне от страната на тръбата водеща към кондензатора.
Тръбата на изпарителя да е нагоре, това е най-важното.Там може да се изтече маслото от компресора, ако тази тръба е надолу.
За всеки случай включването да е след 1/2 час за отичане обратно на маслото.
Благодаря, badr!
Аз за всеки случай се презастраховам и като местя хладилника го включвам след 24ч. Като съм го нивелирал преди това, разбира се!
Мисля, че така си и пише в Ръководството.
не им вярвай на Либхер. тези от завода лъжат много. Либхер в последните години имат страхотни проблеми. Основно се дължат на евтини консумативи (основно от Турция и БГ са им частите) и на лошо прозводство (в завода в Бг е пълно с некомпетентни и некадърни работници). Сега голям бум при тях са вътрешните пропуски. Имам един куп познати и приятели, които си изпатиха и повече не сикат и да чуят за Либхер. А за моите патила не искам и да си спомням дори...
Сподели неволите си в "Черен списък",за да знаят другите,когато тръгнат да купуват Либхер.
Моля хладилните техници от София, да се преброят на лични! :) Да видим, кой ще оправи Бошка.
здр те няма зна4ение какав е хладилника вси4ко е менте ве4е карат гаранцията и се пробиват и от там запо4ва големия вапрос 6те стане ли колко време 6те изкара ама даите да направим не6то.помислете 4е ако вси4ки хладилници карат по 40 год.както мраз нали 6те фалират големите заводи на горене либхер аристон и др .така 4е успех с избора на хладилник и дано имате касмет.потарсете хладилник с два компресора данффос е няма да намерите.така 4е няма смисал от марката на хладилника