Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

Помощ ! избор за хладилник :)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

Re:Помощ ! избор за хладилник :)

Ясно като гледам и те са с по 1 компресор което може да е проблем през зимния период За сега най-добър вариянт като цена и спецификаций остава gorenje-то за което нямам идея като качество в какво състояние са

като гледам на това горене му дават: Климат клас: Умерен (от 16 oC do 32 oC) което пак го прави неподходящ? предполагам? макар че е с 2 компресора?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ето го същия като моя. Гледам има една бройка, дано да не е мостра.

WHIRLPOOL ARC-5561
    Арт.№: 09010195
    Цена: 689.00 лвКупи онлайн с
    5.00% отстъпка. 654.55 лв
    Цена на доставка за цялата страна 10.00 лв без допълнително оскъпяване. Всички цени са с вкл. ДДС.

ХЛАДИЛНИК С ФРИЗЕР

2 КОМПРЕСОРА

ОБЩ ОБЕМ - 296 Л

ХЛ.ЧАСТ-210 Л

ФРИЗЕР-86 Л

ЕНЕРГИЕН КЛАС''А''

АВТ.РАЗМРАЗЯВАНЕ

ДРЪЖКИ НА ВРАТАТА

ВХШХД-188/60/62
    Стандартна гаранция 24 месеца

Това е в технимаркет, но не ми показа в кой град е бройката.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Хладилник-мостра , не е като телевизор - мостра ! Има разлика !

5. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Да, реално не е работил, ама може да са го чукнали тук-там.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

сега се загледах и ми стана доста интересно.. според сайта на gorenje Излиза че всичките им хладилници са за умерен климат с температури от 16 до 32 градуса? което звучи доста несериозно и нереално? все пак..? нали уж наличието на 2 компресора трябва да спомогне за работата през зимния период и по-ниските температури? иначе къде е смисъла?

п.с @м.петров мерси за съвета ще го разгледам по-обстойно има го тук в София

7. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Globe
    сега се загледах и ми стана доста интересно.. според сайта на gorenje Излиза че всичките им хладилници са за умерен климат с температури от 16 до 32 градуса? което звучи доста несериозно и нереално? все пак..? нали уж наличието на 2 компресора трябва да спомогне за работата през зимния период и по-ниските температури? иначе къде е смисъла?
    п.с @м.петров мерси за съвета ще го разгледам по-обстойно има го тук в София

Щом е с два компресора, значи е с два независими кръга на управление, което на практика значи, че не би трябвало да има проблем дори и под нулата. Просто хладилното нама да се включва, а фризера-на по-редки интервали. Това за климата май се отнася за изолацията вложена в машината.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

Колеги намерих доста богат избор на хладилници Ariston в електрон.бг.. и странното е че на повечето пише:
    Климатичен клас: SN,N,ST,T макар че са с 1 компресор? което ако е реално означава ,че можеби това е моя хладилник? и с обеми от 250-60 литра хладилник и 100 литра фризер е направо чудо на техниката? ,а дали са читави като марка?

в този се охледах
    http://electron.bg/ariston-bmbl-2025...Path=22_154_93
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311192900[/time]_________________________________________________

за сега класираме тези хладилници:

LIEBHERR CP 3523
    http://electron.bg/liebherr-3523-p-1...Path=22_154_93

LIEBHERR CUP 3503

Gorenje RK6356E
    http://electron.bg/gorenje-rk6356e-p...Path=22_154_93

ARISTON BMBL 2025 CF/HA
    http://electron.bg/ariston-bmbl-2025...Path=22_154_93

доста шарено от към пройзводители и модели.. очите ми вече са на възел и спирам да гледам..

можеби Gorenje-то предлага най-добро съотоношение цена/качество за сега?

10. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Хладилниците nofrost дават чести дефекти заради електрониката. Заслужава си да се замислиш...

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

благодаря за пореден път значи аристона отива на заден план.. на дневен ред е горенето и лиебхера? като горенето е фаворит за сега (и на нашите от самото начало) само това с температурите за който го дават да работи ме притеснява.. това което спомена като логичен вариянт звучи напълно логично ..,но знае ли човек?

12. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Globe
    благодаря за пореден път значи аристона отива на заден план.. на дневен ред е горенето и лиебхера? като горенето е фаворит за сега (и на нашите от самото начало) само това с температурите за който го дават да работи ме притеснява.. това което спомена като логичен вариянт звучи напълно логично ..,но знае ли човек?
    според мен whirpool-a се е доказал (поне пред мен), пък и не виждам постове с отрицателни отзиви за whirpool в този форум, коетое показателно.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

всъщност и той е в фаворитите пропуснах го неговите недостатъци са в това ,че е малко по-малък на обеми не е с инокс (което не е било голям фактор ,но майка ми се разтапя като го види) и това че е с 2 години гаранция вместо с 3 примерно..,но пък цената му е ..

Едит: Можеш ли да ми дадеш по-подробно инфо отностно хладилника? екстри? функций? обеми? ,че на всякъде пишат различни неща? при какви температури го ползваш? то е ясно ,че нямаш ядове което е добре

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Просто хладилника работи без проблемно вече 6 години, на това залагам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. помощ - хладилник на Бош
    От emkoleva във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 02-08-14, 14:59
  2. Помощ при избор на хладилник.No frost или не?
    От albi във форум Хладилна техника
    Отговори: 9
    Последно: 09-10-13, 23:32
  3. Помощ при избор на хладилник.
    От chorlav във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 03-08-13, 10:20
  4. Помощ при избор на хладилник
    От zerozed във форум Хладилна техника
    Отговори: 3
    Последно: 02-07-13, 11:13
  5. ПОМОЩ ЗА ИЗБОР НА ХЛАДИЛНИК
    От isa във форум Хладилна техника
    Отговори: 4
    Последно: 07-05-13, 21:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе