КЗП![]()
Доста стресиращо ми подействаха по горните постове и бях решил да мина на LG .Сега след като взех Бош
KGE39AI40 Хладилник с фризер отдолу (А+++) неръждаема стомана (врата) KGE39AI40
имам да кажа следното .
Първо много съм доволен от абсолютно от всичко като се почне от компресора ембрако бразилски за който чух превъзходни отзиви като се мине през невероятния приятен иноксов дизайн отвън и отделенията за нулева температура и регулируема влажност за плодове отделение за месо изобщо добре направен вътрешен дизайн . Шума от компресора едвам се долавя като нежно шуполене на вода която леко ври. Завършвам с отстъпката която ми направиха за онлайн поръчка по интернет 179лв . Впечатленията ми са направо зашеметяващи . Реших да го взема въпреки негативни изказвания и на Бадр за платките както и на по горните постове за шумене. Засега нямам оплаквания . Ще пиша ако се наложи. За тези които се колебаят бих казал че доставката по интернет беше перфектна . Отворих го още пред входната врата шофьора искаше да се убеди че няма да има проблеми за драскотини и тн по време на транспорта . Нямах упътване на български и единствено ме затрудни обратната сглобка защото стиреопорите не беше лесно да ги сглобя . Добре че имах допълнително въже . Качването беше до трети етаж и беше осъществено без проблеми.Получих на български упътването по електронната поща . Продавача беше любезен да ми прати веднага упътването на български в пдф формат. Нямам думи да се отблагодаря на тази фирма ЕКСПО 2000 перфектни търговци и много добър хладилник .
Да ти е честита новата придобивка!!!!! Хубаво е да сме доволни от търговците, ама все пак сме в България.... И да не забравиш да пишеш в случай на проблем, че сме любопитни как се развива марката.
йе въй , А+++ колко е това -50% ???
я ги мернете колко горят машинките на ден? моя А+ е към 600-650 вата на 24 часа през уикенда когато сме си в къщи. да не трпбва да хвърлям моя?
офф топ :
а сега видях и миялните със зеолиттехнология от бъдещето
. в бг има няколко планини от това.
пак офф топ сорри.
пари не пести но ток - даа ако вземах немска заплатка щях да инвестирам.
както и да е - хубаво е най-накрая да видиш нова технология в продукт на пазара. ще падне все пак е просто една купчина камък, дори и да е синтетичен.
тихо да не ва чуе колегата със сушилнята с термопомпа че ми каза гроздето е кисело![]()
я ги мернете колко горят машинките на ден? моя А+ е към 600-650 вата на 24 часа през уикенда когато сме си в къщи.
Още не съм взел уред за измерване на консумациата и не мога да кажа за новия хладилник колко ток ще консумира ,но поне от сметката за ток ще опитам да направя сравнение. Стария хладилник беше с лошо уплътнение поради ръжда в долния ръб и неравен релеф от ръждата . През лятото само почти хладилника работеше а през отпуската през август тока ми беше към 30 лв .Зимата съм плащал и по 20 лв за ток защото съм изключвал хладилника .При първа възможност а това зависи от постъпленията ще си взема това измервателно устройство . За информация приятел ми каза че хладилника му руски му харчел около 150 вата като включвал по 3-4 мин на всеки 21 минути пауза или нещо подобно .Още веднъж благодаря за добрите пожелания дано всичко да върви гладко . Засега няма проблеми тих е много леко мърка когато се включи компресора . Почти не се усеща шума. Като се сдобия с уред за измерване на мощност ще измеря и ще пиша .
Robert Bosch Hausger тук са изследвали разхода .18 вата колкото е лампа светеща 24 ч и 365 дни от годината да е включена . Това е разхода .За 24 часа е 432 вата за година е 157680 вата .
а+ зануси пак толкова 650 вата на ден през уикенда. не съм кавал че меря хладилника така че е отварян достатъчно пъти. това е пролет или есен. 1.2 или 1.4 бях направил засечка за уикенда.