Здравейте,
хладилника е на около 2.5 месеца и днес жената ме шокира с новината че хладилника е почнал да ръждясва.
Докато го забърсвала видяла точици по вратата на хладилната част и ги затъркала след което кухненската хартия миришела на ръжда .. ами ръжда си е .. няма какво да мирише.
Прикачам и малко снимки колкото успях .. доста трудно се снимат но ги има и са на области .. тоест не е единична точка две а са няколко да не кажа 10-тина в зона.
https://my.pcloud.com/publink/show?c...14xRxXSuhl816X
Този модел се води с истинска иноксова врата .. не е дран .. удрян .. драскан и малтретиран .. след като го пуснах в еко режим друго освен дръжката не съм му пипал.
Вратата на фризера е в перфектно състояние няма и следа.
Интересното е че ръждата е все в долната част на хладилната врата и е от двете страни както около дръжката така и около пантите така и посредата .
Просто съм шокиран че ръждясва от има няма втория месец. Родителите ми имат от много старите модели които са с метална врата и камера отгоре .. на тях от протичане на влагата във ремето вратата им ръждяса по пластмасовите кантове и се наложи да я шкурят и пребоядисват в домашни условия след 5-6-7-8 години работа (не знам колко) .. моя няма да изкара очевидно и толкова
Нормално ли е ?
Смисъл да се жаля по гаранция на уред за 1200 лв за козметичен проблем направо ще ми се изсмеят . те не ми смениха фабрично дефектния рафт който се беше деформирал и ми го нагряваха .. та изразявам възмущение от качеството на "инокса". И тайничко се надявам някой да потвърди че не съм единичен случай . за статистиката![]()