Резултати от 1 до 4 от общо 4
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By Valiosport

Bosch KGN49OCAF

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2006

Bosch KGN49OCAF

Здравейте! Преди няколко дни си закупих този хладилник. Въпросът ми е за отделението за свежо съхранение. По описание го дават да държи температура около 0 градуса, но при мен не се получава. Когато настроя хладилника на 6 градуса и в хладилната час и в това отделение поддържа тази температура. Ако го настроя на 4 градуса съшо и в двете места е около тази температура. т.е. в отделението за свежо съхранение не е по-ниска, а трябва да е така. Разбрах, че това отделение взима температура от фризерната част, но уви. Фризера е настроен на -18 градуса и си поддържа температурата. Моля ако някой има отговор да ми каже защо се получава така.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Bosch KGN49OCAF

Не са темперирани продуктите в хладилника. Мери се с мини - макси термолетър или рано сутрин, при първото отваряне.

4. Member
    Тук е от
    May 2006

Точно това правя вече няколко дни. Еднакви са и в хладилното отделение и в чекмеджето.

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Според мен търсиш несъществуващ проблем. Не знам с какво го мериш, аз меря с електронен със осезател и дори при стар хладилник, винаги отдолу е по студено. Не знам как е при Бош мисля че не може да се усилва и намаля температурата в биофреша. При либхер има 9 степени на биофреша от менюто и въпреки всичко мога да кажа че температурата горе е пряко свързана с долу. Тоест няма как да оставя хладилнила на +8 и да искам долу да е 0.
    Както и обратния вариант ако му задам B1 което е най ниската за биофреш долу прави - 2°С, а хладилника зададен на 5 градуса реално е +1,5°С.
    Мога да потвърдя че биофреш нама връзка с фризера, защото съм го спирал и пак съм правил тестове, рвзултатите са същите. Биофреша има отделен датчик който следи температурата долу, а горе в хладилното имаш втори на хладилника. Забелязах че вентилатора в хладилното спира когато температурата в хладилното е по ниска от зададената, най вероятно за да не вкарва още хлад в хладилното
    Този пост е редактиран от Valiosport; 26-08-25 в 15:32.
    plamen_mr одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. BOSCH CLIMATE
    От shener84 във форум Други марки климатици
    Отговори: 17
    Последно: 10-11-18, 22:26
  2. bosch wfk 2400
    От milen8401 във форум Бяла техника
    Отговори: 1
    Последно: 07-01-18, 07:35
  3. AEG vs Bosch
    От pip00 във форум Бяла техника
    Отговори: 16
    Последно: 20-12-14, 19:13
  4. Отговори: 0
    Последно: 04-09-14, 13:01
  5. Климатици BOSCH
    От gnf във форум Други марки климатици
    Отговори: 7
    Последно: 01-09-10, 19:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе