Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 210

На къмпинг

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re:На къмпинг

Цитат Първоначално публикувано от bekich
    Иракли е трудно достъпно. Колата остава и си носиш нещата.
    Не е така. Последно бях там през 2006 или 2007 г. Колата ,палатката , караваната в гората , а до плажа е 30-40 м .С водата е трудно ..
    Сега не знам как е .

2.  

3. Тук е от
    Jul 2009

И то какво стана сега,пак няма диво къмпингуване?Бях се наточил да прекараме отпуската на "Руменовият плаж" а сега 10лв.такса така ли?А на това място за което пишете до Шкорпиловци, пак ли има такса?И въобще има ли място по черноморието без такса ако може близо до Варна?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Брей! Тя темата живнала, а аз отдавна не съм влизал тук
    milenhr, и аз дочух от един приятел, че пътя до там не е като миналата година и е застлан с чакъл. Но това с тези 10 лв неприятно ме изненадва. Не е много, но то остана ли място където да не ти искат пари? Всъщност бензина миналата година за генератора ми излизаше към 10 лв на ден. Ако ми осигуряват ток и не си ползвам моя - не е толкова лошо.
    Но си остава проблема с водата.
    Иначе на това място няма комари, може би заради често силният вятър.
    В къмпинга в Албена човек може да се договори и за 15 лв на ден на каравана, ако престоят е по дълъг. Като за тези пари си има и ток и вода с маркуч до караваната, има си и евтин ресторант с блок маса, има си и бани и тоалетни. Но с комарите положението е отврат.

P.S. roro_5 и Варчев, надявам се това лято да се видим, може би на това място
    Миналото лято имаше доста палатки и каравани, но през Юли.
    През Август си беше много спокойно, с още 2 каравани само в цялото това обширно място. В делнични дни е спокойно, но през уикендите се напълва с коли през деня, тук там изникват и палатки с по 1-2 нощувки - за уикенда.
    В общи линии - има място за всички.

5. Тук е от
    Jun 2008

Аз вече съм решил - от 15 до 22.07. (стига тогава да е хубаво времето) ще бъда преди Шкорпиловци, бившия къмпинг "Изгрев", в близост до "Камчийските пясъци". Вярно, че там няма вода, но затова няма и хора, а вода ще си зареждам в Ново Оряхово. Едно зареждане ми е около 200 литра, които ми стигат за около четири дни. И не ми е до таксите, които събират по другите места - просто искам хората наоколо да бъдат колкото си може по-малко, и то единомишленици, т.е. хора търсещи спокойствие и единение с природата и морето.

6. Тук е от
    Dec 2008

Аз в момента съм на "Корал". Караваната ми я вкараха с трактор в дюната, има ток,вода и химически тоалетни, малко хора - я има десетина палатки,1 караванка освен мойта и от днес и един кемпер. Ще изкарам десет дни. Цените са 20 лв палатка и 35 каравана.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Пуснал съм нова тема за "Руменовият плаж"
    Ще се казва къмпинг "ЕКЗОТИКА", темата е тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg431305

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от varchev
    Аз вече съм решил - от 15 до 22.07. (стига тогава да е хубаво времето) ще бъда преди Шкорпиловци, бившия къмпинг "Изгрев", в близост до "Камчийските пясъци". Вярно, че там няма вода, но затова няма и хора, а вода ще си зареждам в Ново Оряхово. Едно зареждане ми е около 200 литра, които ми стигат за около четири дни. И не ми е до таксите, които събират по другите места - просто искам хората наоколо да бъдат колкото си може по-малко, и то единомишленици, т.е. хора търсещи спокойствие и единение с природата и морето.
    Еее, Щях да се радвам да се засечем, но ние ще бъдем там първата половина на Август, защото жена ми тогава е отпуска. Иначе мястото е страхотно. Ходихме за 2 нощувки преди две седмици, аз също си зареждам вода от чешмата до Ново Оряхово. Намирам я за идеална за миене.

10. Тук е от
    Jun 2008

Аз се върнах вече от моренцето на 25. Тръгвайки си, моето място - бивак предадох на Росен - roro_5. Nylon, ако искаш обади му се, за да ти пази бивака (най-добрия в целия район - под един вековен дъб), телефона му е 0884921207. А водата от чешмата става не само за миене, а и за пиене - извира от 1000 метра и местните ходят да си наливат от там - предпочитат я пред водопровода.

11. Тук е от
    Nov 2008

Този вековен дъб, който имаше хралупа от едната страна? Там е страхотно, аз също си го бях харесал това място. Вчера минах през Кранево на проучвателна обиколка. В самото село има едно заградено място, където е пълно с каравани. Питах - казаха 15 лв. за каравана с двама и +3лв. за всеки следващ, сиреч за каравана с трима = 18лв. На "Руменовия" плаж нямаше нито една каравана или палатка, не знам какъв ден уцелих. Бариерата беше вдигната, а на табелата не бяха цитирани никакви цени. Влязох с колата, завъртях и излязох. Дали вземат пари не знам. Беше към 11 ч. преди обяд. За сега сме решили "циливизационната" почивка да е на Кранево, срещу 15-те лева, а после на Шкорпиловци. Мисля, че този къмпинг е идеален изходен пункт към плажовете на Албена и Златните, защото и наляво и надясно е близо.

12. Тук е от
    Jun 2008

Почивката свърши - да живее почивката!
    Споделям опит в борбата с комарите - ако искаш да не те хапят, намазваш се целия без изключение с Аутан, а ако искаш изобщо да ги няма, купуваш флакон аерозол "мухозол" и напръскваш наоколо храсти, трева, палатка, каравана, шатра и т.н., за около два дни всичко летящо, пълзящо и скачащо изчезва, после повтаряш пръскането. Комбинацията от двата метода е най-добре.
    Ето и снимки от нашата почивка: http://picasaweb.google.com/hristovarchev1/2010#

13. Тук е от
    Dec 2008

Фоторазказа е чудесен

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Браво Варчев! Завиждам ти за чудната почивка и спокойното място където си бил!
    На мен нали ми взеха книжката за 1 месец - на 6-ти август ще си я получа, което съвпада съвсем неслучайно и с първия ден от отпуската ми

Засега съм се ориентирал към къмпинг Екзотика (т. нар. "Руменов плаж" ), където смятам да престоя не по малко от 3 седмици. Вече стягам караваната и съм сложил:
    - нова, по-мощна водна помпа с дебит 19 l/min и удължен маркуч, така че да мога да я потапям в голям бидон;
    - второ зарядно към акумулаторите за да съкратя времето на зарежданe.

16. Тук е от
    Jun 2008

Румене, имаш нарочни поздрави от Росен! А пък относно помпата, аз направих обратното - оригиналната ми беше възможно най-мощната, мисля точно 19 л/м, и понеже водата свършва много бързо, я смених с най-слабата - 11 л/м. Вярно, че струята на душа ми е малко слабичка, обаче всяка капка вода се оползотворява, а мощната стои за резерва.
    Имам идея през есента да направя един три-четири дневен бивак по моите места в Източните Родопи. Не съм уточнил датата, но каня караванаджиите от форума да го направим заедно. Ако има желаещи и стиковаме свободното си време, може да се получи хубаво!

17. Тук е от
    Dec 2008

Далечко са източните Родопи, но дай малко инфо къде смяташ да се ходи и евентуално кога,пък може и да стане купона.

18. Тук е от
    Jun 2008

Ето тук - http://picasaweb.google.com/hristovarchev1/yKZDKI# - Боровишката калдера, на 100 км от Пловдив е. Есента, евентуално октомври - там е друг климат, топло е до късна есен. Бивал съм там на бивак без караваната и през януари при 20 гр. температура, а последно се къпах в река Боровица през ноември.
    А може и тук - http://picasaweb.google.com/hristovarchev1/YsspW# -Кован кая под Маджарово, още 80 км по на изток, и още по-топло - на 1 май температурата на въздуха тук беше 30 гр., а на водата в Арда - над 20 гр.
    Въпросът е има ли мераклии, а като има, и всеки каже кога е свободен, лесно ще го подредим.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 28-05-12, 05:17
  2. Къмпинг "ЕКЗОТИКА" (между Кранево и Албена)
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 6
    Последно: 02-08-10, 23:31
  3. Информация за къмпинг Добруджа - Шабла?
    От kod във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 17
    Последно: 30-06-09, 12:31
  4. Отговори: 4
    Последно: 19-05-09, 00:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе