Страница 6 от 14 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 210

На къмпинг

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re:На къмпинг

Разбира се, ru-boy. Много се радвам, че те спечелваме за каузата

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

Споделям с вас моите любими биваци, с или без каравана. Всичките са "диви" - няма хора, чиста вода (за къпане, миене и пиене), простор, лов/риболов, достъпни за леки автомобили (но не на всичките може да се вкара/изкара караваната - с лека кола имам предвид). Ако можеше и на моренцето да намерим нещо такова и да си направим един малък караванпарк!

http://picasaweb.google.com/hristova...64866487096754

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Е аз съм малко пас на тема къмпинзи, защото обикновенно ходя все на много диво по язовирите. А там със субаруто трудно се стига, за каравани не говорим

5. Тук е от
    Nov 2008

Живот и здраве другото лято съм набелязал бившите къмпинзи преди Шкорпиловци. Вода няма на близо и заради това няма и голям наплив - заради което си струва човек да си носи вода и от малко по-далеч. Това лято имаше няколко каравани и хората видимо си прекарваха много добре. Много ми е интересно кога ще се намери предприемач в БГ да построи един караван-къмпинг по европейски тертип, толкова бетонни хотели се построиха, а за едно къмпингче няма, като се има предвид, че като строителство не е кой знае какво. След като толкова много каравани и чудо имаше в гората южно от Шкорпиловци дивашката, няма ли кой да забележи тази потенциална клиентела. Уж в Кранево се правело нещо, ама... Или от друга страна е възможно, ако един ден имаме хубав къмпинг - хората пак да ходят по горите - щото е безплатно. Е, все пак, не съм завършил маркетинг. На дивашкото къмпиране не му е хубаво боклуците, които остават след това, ако всеки си ги събираше като мен, нямаше да имам нищо против. Дори май е незаконно, но добре, че не гонят както трябва, защото нямаше на практика да има къде да се ползват караваните в България.

6. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте!
    Вчера ходих на плаж на мястото, посочено от Румен между Кранево и Албена. Не знаех пътя, но по Гугъл Ърт го намерих. Всъщност имах намерение да се изтегна на плажа до хотел Палма в Кранево. Но реших преди това да видя как се стига до нудисткия плаж между Албена и Кранево. Та, пътят го намерих лесно и не се обърках. От преди имах спомени, че е много разбит и кален и мислех , че може да се отиде само с джип. Но се оказа, че са го поправили, изравнен е и са го насипали с чакъл. Пътят отива до вишката, която се вижда от снимките на Румен, а и от моите, които публикувам сега. Плажът там вече е на концесия. Концесионер е АЛБЕНА, но го стопанисват някакви варненци, както се виждаше от регистрацията на колите им. Хората ми казаха, че можем да ходим с каравана и да оставаме. Но има такса от 10 лева. Казаха, че таксата включва и ползване на ток от генератора им. Мисля да пробвам как ще бъде в близките една- две седмици. Купих си караваната декември 2009, но още не съм излизал с нея. Проблема е , че с жена ми не можем да се засечем да почиваме заедно в събота и неделя. Просто тя работи на смени.
    Дървеното мостче вече е неизползваемо. Килнато е на една страна и е потрошено. Цялата дървена пътека също е потрошена. Явно от вълнението през зимата. По едно време имаше огромни вълни няколко дни и заливаха всичко и трошаха лодките в Балчик и Каварна. За да се премине през реката, трябва да се гази в нея при устието в морето. Направих няколко снимки от дървената вишка.
    Останахме цял ден на този плаж. Много ни хареса. Спокойно е, почти нямаше хора, а колата ни беше направо до пясъка. Повече на централния плаж в Кранево или в Албена няма да ходя. Само тук. Дано да не се пренасели след като оправиха пътя.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Тук е от
    Dec 2008

Къде имало нудистки плаж? Събирам информация по тази тема. Дори съм отворил тема в друг форум /на Camping.bg/

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Нудисткия плаж е в ограденото от мен място на снимката.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Тук е от
    Dec 2008

Ми то по-хубаво от "нормалния" ,има и тревичка

11. Тук е от
    Jan 2010

То там са дюни и нудистите са между дюните. Отдалеч изглежда, че е всичко в трева, но не е така. Има пясък.

12. Тук е от
    Jun 2008

Страхотно изглежда този плаж (аз му викам Руменовият, щото той го спомена най-напред), обаче си мисля, че през периода юли-август няма как да изглежда така - сигурно, така както е достъпен, равен и добре изглеждащ, няма да има място за паркиране, камо ли за каравана. Не разбрах тази такса 10 лв. за какво е - на ден, на човек, на каравана, на кола, още повече в нея да влиза и тока - колко часа на ден, кога?! Има ли някакво оградено място за каравани, подравнено ли е, охраняемо ли е? Абе нещо не ми звучи!
    Аз лично мисля като nylon - втората половина на юли да съм около бившият къмпинг "Изгрев" преди Шкорпиловци. Вярно е, че няма вода, ама аз си имам съдове за около 200 литра, т.е два пъти в седмицата ми стига да зареждам.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Здравейте. Тази година съм намислил да ходя на някое диво и усамотено място. Спрял съм се на Иракли, но не съм ходил досега. Дали е усамотено достатъчно? Има ли такива местенца, при които можеш да стигнеш до плажа с кола, а в същото време да не е пренаселено? Предпочитам да няма много хора наоколо, тъй като ще сме с кучето - ротвайлер, който не е агресивен, но е доста едър и хората се плашат като го видят пуснат. Ако някой има идея за друго място да казва .

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Иракли е трудно достъпно. Колата остава и си носиш нещата. Има си доста хора,но всичките са с един къмпингарски дух.Не знам какво ще е отношението към кучето. В момента мисля най-хубавото място е "Корал" ,поне докато го има,че и там има големи проекти за строежи Ето снимки от миналата година. Има няколко табла за вода и ток и химически тоалетни. http://www.bekich.net/Coral.htm Но мисля ,че не дават да се пуска куче,поне през деня като има плажуващи. Обади се ако искаш на телефона от последната снимка - на "отговорника" на плажа

16. Тук е от
    Jun 2008

Освен Иракли, подобни плажове са и Кара дере и южният плаж на Шкорпиловци. Стига се с кола, макар и с уговорки, но завали ли - оставаш там докато изсъхне! Между другото да споделя един интересен случай в тази връзка: миналата година бях с караванката на южния плаж на Шкорпиловци. На 26 юли - неделя сутринта, се разрази гръмотевична буря, изсипа се порой. Някои, които явно бяха патили, веднага, изоставяйки шатри и палатки, изкараха колите си към селото, но повечето останаха. Буквално минути след като утихна бурята, на мястото се появи местен "находчив бизнесмен" с виетнамка, и търпеливо зачака. След неуспешно буксуване в лепкавата кал, много хора го помолиха да ги изтегли. Той, разбира се, с охота се съгласяваше, като 100-200 метра струваха 20 лева. След като напече, калта изсъхна, и закъсалите бяха изтеглени, се появи и виетнамката на гражданска защита.
    А на Usera препоръчвам плажа северно от Шкорпиловци - много е дълът, пуст е и до него се стига по стария асфалтов път на бившите къмпинги!

17. Тук е от
    Dec 2008

Там наистина е хубаво и спокойно, само дето зависи кога ще хози Юзера, че е на север и е по-хладна водата.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Благодаря много за помощта и насоките! на море ще се ходи естествено когато стане най-горещо , когато си решим тогава ще ходим. Задължително ще направим една разузнавателна обиколка няколко дена преди това, но исках да имам и други варианти, за да изберем най-подходящия и да прекараме най-добре.
    ПП ако някой знае дали наблизо има източници на сладка вода за къпане, миене да ме ориентира долу-горе , става дума за трите дестинации - Иракли, Паша дере и шкорпиловци.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 14 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 28-05-12, 05:17
  2. Къмпинг "ЕКЗОТИКА" (между Кранево и Албена)
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 6
    Последно: 02-08-10, 23:31
  3. Информация за къмпинг Добруджа - Шабла?
    От kod във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 17
    Последно: 30-06-09, 12:31
  4. Отговори: 4
    Последно: 19-05-09, 00:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе