А аз за всичко това ползвам жена си.![]()
Като толкова харесваш ножките, за "рязане на брадата" какво ползваш?
Кухненски ножове от AliExpress
Тоест Кухненски ножове произведени от Китай. Имам доста такива.
Има много нови модели със страхотни Дръжки и по специално ги купувам заради красивите Дръжки, като такива ножове не се виждат по Магазините нито в България нито в Лондон. Имам вече около 10 такива със просто страхотни дръжки и продължавам да си купувам нови Модели. Искам да са красиви и като аз ги видя или някой друг да Ахне и да каже леле какъв красив Нож или нещо от сорта.
1. За какво ще бъде използван ножа? - за Кухнята
2. Колко да бъде голям? - Всички големини но лично аз предпочитам малките и средните по големина тоест Paring и Utility - които са 3-5 инча
3. В какви ценови граници? - Малките са по евтини от големите но горе долу са около 40-50 лева 1 малък нож може и по скъп, а Големите са по 70-130 лева средна цена за 1 нож може и по скъп.
4. Видовете стомана? - имитация на Дамаскус H60 е твърдоста или H62+ май са оригиналните дамаскус има ги
Много са добри много остри.
Като фирми има много имам няколко на GrandSharp.
Кажете си и вашето мнение ? Сега съм си поръчал още нови модели и постоянно колекцията ми разте.
![]()
Ето ги и новите модели с Червена смола и карбон това са малките 3,7 инча лазерно гравирани са да изглеждат като Дамаскос, но не са истински дамаскус.
Много са яки, има и по големи ако някой иска средния е 5,6 инча а големите са 7 и 8 инча. По магазините никъде няма да видите такива хубави ножове с такива дръжки.
![]()