Здарвейте!
На майка ми и брат й, т.е. вуйчо ми, им се насъбра доста през последните 7-8 месеца, в момента за добро или за лошо всичко е приключило, та искам малко да им разнообразя ежедневието, да поотпуснат. На 30.07 си идвам в БГ и ще стоя близо месец, до 29.08. Искам през това време да ги заведа на море и търся предложения къде.
Имайте предвид, че майка ми е на 63, вуйчо ми на 58, така че търся нещо за тази възрастова група. Въобще ама въобще не става въпрос за мен и как и какво аз ще правя през това време, стига те да са доволни, аз мога и в колата да спя, ако трябва. Освен това говорим за 2-3 дни, максимум 4, те няма и да искат повече. Не е проблем да взема стандартна 7 дневна почивка, от които да ползваме по-малко.
Те и двамата (особено вуйчата) не са ходили на море от да речем 10-15 и нагоре години и имат малко остаряла представа и спомени. Затова си преставям, че най-добре би било някое по-малко, по-затънтено и съответно по-старовремско местенце. Говорим за ресторанти с покривки и професионални сервитьори на средна възраст, а не за ултра модерни курорти с чалга-теки и пияни англичани на всеки ъгъл.
Лошото е още, че и аз вече става 7-8 години не съм в България и освен Варна, друго не знам как изглежда сега.
За сега си мисля Черноморец, че имаме стари познати там, с къща-хотел от времето, когато сме ходили преди време. Ама примерно Ахтопол, Китен и т.н. по южното черноморие също са варианти.
Дайте предложения - вие къде бихте завели вашите вече леко застаряващи родители/роднини на море?