всеки си има мнение,но щях да се радвам ако беше нещо като стара българска крепост или дворец.
всеки си има мнение,но щях да се радвам ако беше нещо като стара българска крепост или дворец.
Хм, а как го рекламират?
Според мен точно като увеселителен парк?
Замъкът си е баш на мястото - там, където има голям туристически поток.
Снимките, ако са прикачени и освен това добавени в текста май и преди по два пъти излизаха?
Или не? Трябва да огледам настройки ама нищо не е пипано.
Не знам - струва ми се ,че не го рекламират точно като увеселителен парк , а се мъчат да го изкарат нещо "по-сериозно" - то и от там "случайното" му включване в туристически справочник със забележителностите на България ...
п.п. Не излизаха по 2 пъти преди снимките - това е от 1-2 седмици ... май
Когато ходих, можеше да се влиза и имаше собствена изба и картини и няколко "рицари". Може да се види от снимките.
Както казах, градината е много хубава и много добре аранжирана.
Номер 3 по must-see e защото няма какво друго да се види в Созопол. Преди главната беше много атрактивна, сега е само спомени.
Относно разликите във оценките и реалността....
Хора ходили във Венеция, викат, че било много романтично и красиво, във ФБ едни снимки напращяли, но под сурдинка казват, каналите миришели на аку
Но иначе романтика,гондолиери,лубоф
Малко хора ще кажат, че царят е гол!
Как да не си пуснеш https://www.youtube.com/watch?v=Q2zkPqg-75g
Хех, в Созопол ако няма какво да се гледа, интересно къде има.
Забавленията не включват само културни забележителности.
За Венеция си прав, малко хора ще кажат, че царят е гол, най-вероятно... защото не е гол. Което не пречи на други, които не са го виждали да казват, че е гол.
ПП - Две теми по-надолу има 100-ина снимки от карнавала във Венеция и на тях едни милионни тълпи с начумерени погледи и сбърчени носове...
Че мирише през лятото - мирише. И??? Какво от това - не е романтично и красиво ли? Нашто село не мирише, значи е по-яко...
Не мисля, че някой казва подобно нещо под сурдинка - просто, положителните емоции надделяват в такава степен, че трябва да си чистокръвен шоп за да акцентираш на миризмата на каналите след посещение във Венеция.
Ок, разбрах нагласите, замъкът е отврат, Венеция смърди.
Утре ще си поиграя в БГ секцията на форума на Трипадвайзър да пусна същата тема за Равадиново, интересни ще са ми мненията там.
Тази година за първи път чух за този замък, нямам търпение да отида, надявам се да ми хареса, като гледам на снимките, мястото изглежда уникално.
Не е лошо. За 1 път става. Таксата е 10 лв на човек.
Преди две седмици бях там, няма такава красота. Останах изумен, толкова много пари са вложени, но резултатът е зашеметяващ.
Лятото ходих в този замък. Останах силно впечатлен, невероятно място.
И аз ходих. Много беше смешно. Синът ми, пубер с прохождащо чувство за хумор, се забавляваше, хилеше и снимаше.
Иначе колегата добре го е казал - хардкор мутробарок. Хубаво е все пак, че не е близо до брега - който иска ще отиде и види, който не иска, ще го подмине.
за какво да даваш кинти като всичко е снимано и е в фейсбук или планета - кич.