Пичове, ще ми кажете ли къде на Витоша, сина ми на 2.5г може да се позабавлява за първи път в живота си с шейната? Някое малко хълмче, пътечка с наклон докъдето може да се стигне с кола наблизо.
Пичове, ще ми кажете ли къде на Витоша, сина ми на 2.5г може да се позабавлява за първи път в живота си с шейната? Някое малко хълмче, пътечка с наклон докъдето може да се стигне с кола наблизо.
Миналата година по това време работеше детския влек на Ветровала.
Сина ти май е малък за влека, но така или иначе има голяма поляна с лек наклон направане за писта за деца.
Автобусите вървят до Златни мостове, така че дотам с кола е лесно.
След Златните, шосето продържава нагоре и минава през Ветровала, не вече не е толкова добре почистено.
Ако си с по-проходима кола, можеш пробваш да стигнеш нагоре до Ветровала. Може да се окаже, че не е никак трудно, но аз лично не съм го правил през Март.
А може да оставиш колата на Златните мостове и да продължиш пеша - до Ветровала е около 1,5км по пътеките, които обикновено са добре утъпкани и не е проблем да се върви по тях, освен ако току що не е валял сняг.
Между другото, обмислям точно там да отида след две-три седмици (чакам да ми зарастне една рана на рамото) и да се попързалям с едни много къси "ски" с дължина 1м.