Колеги, някой има ли идея дали може този видеодомофон да го вържа към DVR-a ?

Вътрешният дисплей мисля да го премахна и да ползвам само шпионката. Пробвах,но нещо не е като хората.

От шпионката излизат четири кабела - червен,черен,жълт и бял. Първите два би трябвало да са захранването на камерата - тях не съм ги пипал. Но като вържа видео кабелите (жълт и бял) към жак и я закача към dvr-a домофона почва да звъни постоянно. Явно тези кабели не са за видеото , а за бутона на звънеца ( които е на шпионката). В.момента жълтия и белият кабел са си седят вързани и към вътрешния дисплей, възможно ли е това да е причината ?

Принципа на работа на шпионката е - при натискане на бутона , вътрешния модул звъни без да пуска картина. Трябва да натисна бутон, за да активирам камерата.

Но може и с този бутон ,дори да не е натиснат бутона на звънеца да активирам камерата. Затова си мисля , да откача целия заден панел и директно да подам захранване на червен и черен. На жълт и бял да вържа видео жака към DVR-a. Само да не изгоря нещо ....

П.П. Кабелите,които аз съм вързал не гледайте,че са с други цветове. Просто удължавах тези на шпионката и такива имах под ръка. Вързани да правилно и си работи без проблем шпионката.

Търсих по модела ,но не намирам сервизна документация

https://www.manomano.de/p/elro-vd24-...wares-14292401





[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210822/a3bc1eec262aae59ad97ab8a880e7fb0.jpg[/im

Sent from my M2007J17G using Tapatalk