Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 39

Качество на обслужване на климатици "Osaka"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

Re: Качество на обслужване на климатици "Osaka"

Аз мога да добавя само, че това е нормално в България, шефа на фирмата да ползва по-малко от необходимото количество работници и да има недоволни клиенти. От информацията, която имам Осака са с най-много сложени климатици в България и все пак знаете колкото са повече толкова са и повредите повече (голяма част са и грешки на собствениците, все пак климатика освен гаранционното обслужване, което получават трябва и да се почистват филтрите от собствениците). Има някой от новите машини, които вече не могат да се сравняват със старите, но това си зависи и от фирмата производител...

2.  

3. Тук е от
    Feb 2006

Кой ви е виновен, че купувате "най-елитната марка" OSAKA?

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от klimatik
    Кой ви е виновен, че купувате "най-елитната марка" OSAKA?
    А ти си много елитарен с това никче

5. Тук е от
    Feb 2006

Занимавам се с монтаж и ремонт на климатици. Как иначе да се пиша?Ако си напиша името на фирмата ще го сметнат за реклама.

6. p1
    p1 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Panzer що си мислиш че си единствения закупил си осака и техника трябва да спи пред вратата ти.ами ако ти беше изгорял компресор.пак ли тябваше да стане на минутата.и кви са тия 1114лв.в цяла българия струва 850.ако си го взел на изплащане какво ти е виновен клим.ти знаеш ли че софийските централни сервизи по 2 седмици не вдигат тел. да ти приемат заявката.аман от такива бързащи чок-тарикати

7. Member
    Тук е от
    May 2007

Ако погледнеш датата на поста,сам ще си отговориш.

8.  

9. p1
    p1 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

прав си.тогава бяха 820лв.след това ги вдигнаха на 850

10. Тук е от
    Nov 2007

стига глупости бре момци не се ли научиме да си носиме отговорността нищо не става от нас ....за всички става вьпрос....не може да продаваш нещо ,да нямаш части за него,нищо да не му разбираш и да не носиш отговорност за това....а това с "гадните"марки го забравете !щом има гаранция ....ще търчиш!.......или ще почнат да ги пдаряват!а проблема въобще не е във марката, щото ше изчакам малко и ще ви разкажа и аз една увлекателна история за едни скъпи машинки, ама нека бъда търпелив и коректен .......засега! НЕ МОЖЕ В НАЩА МИЛА РОДИНА ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА ДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА И НЕЩАТА ДА ВЪРВЯТ! НЕ МОЖЕ НА ГОЛ ТУМБАК С ЧИФТЕ ПИЩОВИ!......

11. p1
    p1 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

прав си мечо ама никои не е избягал в този случаи от отговорност.и на мен ми се е случвало подобна ситуация.не може да нося на адреса още един цял климатик за резервни части.понякога наистина настъпва глад на някои резервни части.по вашата логика на всеки продаден климатик в сервиза трябва да има поне два за резервни части че НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КЛИЕНТА да не чака и минута повече.айде стига глупости.туй го няма даже и навънка.

12. Тук е от
    Nov 2007

абре човече ти го удари на професионална чест!просто си мисля че всички станахме търговци и никой не си носи кръста!ke ;нароиха се фирми прекупвачи, дето купуват по една машина и веднага я монтират и после като пчелички бегат към следващата фасада и се роят послед лето.Не ги интересува какво со оставили, монтажниците им са малолетни дето бъркат фреон и антифриз и това им е занимание за лятната ваканция......и посла на море!За тях ти говоря, а според същите проблемът винаги е ими в тока или в производителя, а за резервни части не могат да звъннат щото е много скъпо обаждането, а и не знаят къде да се обадят......Когато продавам на някой нещо и му обещавам, че ще му върши работа, а то не стане значи трябва да се поправя веднага!Ако не мога да реагирам пряко трябва поне да е косвено "навънка като си купиш кола дето не върви и фирмата не може да я поправи веднага ти дават оборотна, та да няма пропуснати ползи".........като нема части ше ми платиш тока на духалката и като ти стане много ше почнеш ичасти да си вкарваш иначе ше излъжеш няколко души и ше почнеш да гледаш жално по фасадите......Не може фирма "официален представител" на дадена марка да няма склад, сервиз и части, да се състои от 4-ма управители и един монтажник и офисът да и е в гараж 2/4 метра "с климатик за мостра".Ако на някой му е трошлива марката да мине на по- убава.А ако и тя се троши......преквалификация на кадрите....... иначе не става!

13. Тук е от
    Nov 2006

p1
    Ше ти кажа три неща:
    1. Забележи, че човека си е купил климатика 25.01.2006, а ти си писал януари 2008 г. и цените не са същите като от преди две години.
    2. Ако тогава са дошли на втория ден сега нещата също са по-различни - в гаранционната карта е записано, че са длъжни да ти го отремонтират до 30 /ТРИДЕСЕТ/ дни , а ако се развали даже и на ПЕТАТА минута след монтажа на климатика и монтажниците са си тръгнали са длъжни да го отремонтират до 7 /СЕДЕМ/ дни, понеже бил нов и това го научаваш по телефона, ако ти го вдигнат. БЕЗ КОМЕНТАР.
    3. Другият път първо проучи нещата при другите фирми и тогава може би сам ще си отговориш на въпроса кой е "чок-тариката" в случая.

Поздрави от още един "бързащ чок-тарикат".

14.  

15. cvb
    cvb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Osaka
    Техника може просто да не е имал в себе си бобина за четирипътен вентил.Тя гори доста рядко и то заради токови удари.И стига с тези глупости за китайско и прочие !!! Отвори си капака на външното тяло на СЛ-ката и ще видиш копресор Матсушита(Панасоник-800евро в момента на европейските пазари)!Отвори да си почистиш филтрите филтрите и виж зад тях си пише Панасоник.И това в никакъв случай не е китайски климатик
    - аха - в малайзия е заводаа...

16. Тук е от
    Dec 2009

Re:Качество на обслужване на климатици "Osaka"

Наистина и аз съжалявам, че си купих климатик "Осака" по препоръка на мой познат. Вече трета година си късам нервите с крайно некоректните, дори груби служители от поддържащия сервиз "Милчев син" ООД на ул. Цар Симеон, № 6 в София. Фирмата-производител е мошеническа, такава е политиката и на сервизите, които работят с нея. Все пак, препоръчвам ви непрекъснати атаки чрез Комисията за защита на потребителите - колкото повече сигналри има при тях, толкова по-ефективни могат да бъдат поне за да накарат сервизните служители да се размърдат. Колкото до климатиците - не стават за отопление, замръзват.

17. Тук е от
    Jan 2010

Р1 не си прав приятелю.Клиентът винаги е прав защото ти дава хляб на теб и на бедната ти фирмица сервиз/ако имаш такава/Как я виждаш ти тази работа аз да дам 1000 и нагоре лева за нещо което се чупи и да те чакам и моля да дойдеш да отстраниш проблема .Ше те вдигна на балон и фирмата ти ше затворя ако не дойдеш моментално и не решиш проблема/ако е в компетенцията и правомощията ти естественно/Аз съм от ямбол и тука си имаме един магазин за техника /няма да споменавам името му /ама вече не ми продават стоки от там щото незнаят колко е качестванна и как ше реагирам като дефектира .Така се получи след като си купих бойлер които протече още при първоначалното пълнене и след 3 дневно молене им го върнах с водата да си го занесат те на сервиз а аз си взех друг.Няма няма и неможе аз се трепя за тея пари като вол и след като ги давам за нещо изкам то да работи и да се обслужва от качествен сервиз ,ако неможете да се справяте с отремонтирането на стоките за които сте отговорни ,хвърлете си дипломите прекратете си договорите с вносителите и продавачите и ходете на борсата .Има сервизи както един колега писа /и в неделп да е отивам/ които имат интерес да си свършат работата а ЧОК ТАРИКАТИТЕ са точно ей тия като тебе дето изкат да зимат париц пък нищо да не барят Ай сиктир на такива сервизи

18. Тук е от
    Jan 2010

Наистина ще е добре, ако никой не се лъже да си купува ОСАКА. Днес разбрах, колко съм сбъркал преди време, че съм избрал тази марка. Изгоря ми компресора. Сервизният техник не можа да направи нищо, освен да ми поиска 10лв. за посещението. Доста се замислих дали и 10лв трябва да им дам, при положение, че почти бях взел решение да не се занимавам повече с тях. Три-годишната гаранцията изтече през октомври. Няма и 4 месеца. Язък за всички 30-левови, ежегодни профилактики за да ми важи гаранцията. Може някой, късметлия, да е попаднал на здрав екземпляр и да си го ползва със здраве, дълги години, но според мен риска не си струва. Никой не е толкова богат да си купува ОСАКА.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  2. Климатици "втора употреба" или "купувам-продавам".
    От VD във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 3
    Последно: 09-01-12, 22:48
  3. "Българско" е синоним на качество ;)
    От superfly във форум Коментирай новина
    Отговори: 14
    Последно: 31-07-06, 00:02
  4. Качество на обслужване при климатиците
    От HazardMan във форум Климатици Osaka
    Отговори: 28
    Последно: 03-02-06, 12:34
  5. "Информационно обслужване" точело държавни пари
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 19-10-05, 07:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе