Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 39 от общо 39

Качество на обслужване на климатици "Osaka"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re:Качество на обслужване на климатици "Osaka"

За да изгори има причина все пак. Ако е токов удар вече е проблем на електроразпределителното дружество.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

p1 изровил тема от незнам кога, изцвъкал се нея и ето я старата песен на нов глас.
    p1 коя ти е фирмата и къде и с какво се занимава, за да знаем да не идваме ?

4. Тук е от
    Feb 2010

маняци може да съм касметлия но от 6 год.карам с две Осаки и не са замръзнали и хвърлят огън.Не съм им правил профилактики,не са дозареждани с фреон само им чистя филтрите като се сетя.единият модел е ъглов тип,другия е седна картина на вътр.тяло

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

[red] Следващия коментар не по темата или целящ да предизвика някой, ще бъде затрит а при повторна намеса на мод./ админ - ще бъде санкциониран.
    Трети модератор / админ се намесва в тази тема - виждам че върви към коша.[/red]

6. Тук е от
    Jun 2010

Не купувайте климатици осака - те са ненадежни и обслужването е ужасно от дистрибуторът фирма "Еко комфорт 06" и "Еко-клима". Това го заявявам от личен опит. Не искам да описвам цялата история, но само да кажа че за нашият проблем с осака трябваше да пуснем жалба до Комисията за защита на потребителите.

7. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Всъщност е добре да опишеш проблема-както в техническо естество,така и от страна на дистрибутора.Защото мнение от типа "те са ненадеждни" и т.н.е просто писане,поне за мен.

8.  

9. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

... особено пък след като мнението е написано 7 минути след регистрацията във форума...

10. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Въййй, настръхнах, имам ги три парчока в къщи, закупени 2009- 2010 ( инверторни 12-ки ), но по стечение на обстоятелствата не съм ги ползвал сериозно, тъй като и стаите не се използваха тогава. Предния месец сложих употребявана колона 30-так на работа пак ОСАКА разбира се . Като се похвалих на монтажниците( от еко-клима, т.е. монтират само осаки ) че съм я взел мноо на сметка и още е в края на гаранцията си, единия се подсмихна злорадо " Ами те тъкмо толкова им държат компресорите - 2 години " ....Тази зима ще направя сефтето на всичките, ще стане интересно.
    Питам се тогава защо наистина чувам от толкова много хора ( не по форумите ) че били корави машини, греели, не обледявали и т.н. . Или може би работата опира само до голям касмет.
    На 30-така развих болтовете на външното тяло, погледнах компресора и не ми направи впечатление да пише някаква известна марка каквато горе един нарича САНИО, друг Панасоник, а в офисите на еко-клима Тошиба, а на капака н анякои модели пише само японска технология. Няма ли някой да разбули този мит, че много се спекулира с тази работа май.

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Има наистина железни машини с търговска марка ОСАКА, но преди години.Правеха ги ГРЕЕ.Аз имам един такъв звяр - номерацията на ОСАКА е CH12SBP, иначе е модел на ГРЕЕ - ГРЕЕ 2000.Компресора е C-6RV73HOH на САНЬО, двуредов топлообменник, наистина работи прекрасно, сега е при бабата.Но това беше преди години и само някои модели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 4
    Последно: 15-01-12, 23:07
  2. Климатици "втора употреба" или "купувам-продавам".
    От VD във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 3
    Последно: 09-01-12, 21:48
  3. "Българско" е синоним на качество ;)
    От superfly във форум Коментирай новина
    Отговори: 14
    Последно: 30-07-06, 23:02
  4. Качество на обслужване при климатиците
    От HazardMan във форум Климатици Osaka
    Отговори: 28
    Последно: 03-02-06, 11:34
  5. "Информационно обслужване" точело държавни пари
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 19-10-05, 06:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе