Ами ето защо БТК има толкова много абонати,на такива места с такива "доставчици" БТК е супер.Поне няма да ти прекъсва всеки ден и да си говориш с компетентния съпорт който да ти обяснява че ти е от ланкартата или Уиндоус.
Ами ето защо БТК има толкова много абонати,на такива места с такива "доставчици" БТК е супер.Поне няма да ти прекъсва всеки ден и да си говориш с компетентния съпорт който да ти обяснява че ти е от ланкартата или Уиндоус.
Малко извън темата, но аз като цяло съм доволен от качеството на АДСЛ /без никакво желание за реклама/. От над 2 г. го ползвам и е прекъсвал около 2 пъти за около 15 мин. Да бяха смъкнали още малко абонамента му и ще стана още по-доволен.
Абе не че Интернет Груп са цвете за мирисне ама я опитай Orbitel - Стара Загора, та да видиш кво се казва чудо! Направо са върхът на некадърността, некомпетентността и предлагат най - бавния и мизерен нет който можеш да си представиш. Времето им за реакция е 1 месец - и то след адски много каране. А иначе ще намерят 150 причини да те убедят че проблема е при теб и че нета не ти върви щото ти си малоумник... Ама с много нерви и заявка за прекратяване на договора нета изведнъж магически се оправя за седмица две... после пак същата песен... Така че не се оплаквай от IG - откогато съм при тях разбрах какво е да ИМАШ нет !![]()
бетека-то и те едни...
Максимална скорост на download (Интернет и локален трафик общо) 4096 Kbps
Максимална скорост на upload (Интернет и локален трафик общо) 256 KbpsБаси ъплоуда, баси и цената. Т'ва и на Кайманите го няма!Цена за инсталиране на услугата – базова 36,00 лв.
Месечни цени (в зависимост от срока на договора)
6 месечен договор 71,23 лв.
12 месечен договор 47,99 лв.
24 месечен договор 37,99 лв.