Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 35
Like Tree3Одобрявам

Не пазарувайте от get.bg!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

Не пазарувайте от get.bg!!!

минутка за реклама:
    Тема: Не пазарувайте от get.bg!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: Не пазарувайте от get.bg!!!

Аз съм купувал три пъти от там и нямаше проблеми.Линка който даваш води до форума на бгмама?За какво става въпрос?

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    За какво става въпрос?
    За СПАМ най-вероятно И аз съм пазарил от там и е нямало проблеми.

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Аз веднъж съм пазарувал от тях... купи си една флашка и на секундата след като поръчах, флашката изчезна от сайта. Усетих, че става нещо гнило, обадих им се и се оказа, че я нямат и няма да я имат. За щастие си избрах друга, която пристигна (за 3 дни, вместо за 1, ама нейсе) и засега работи.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Зависи какво си купуваш....малко са отнесени отвреме на време и със сигурност не предлагат най-ниските цени....ако няма от къде другаде тогава гет.бг

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз съм поръчвал карти памет и един джиесем който между другото беше с най-добра цена в София.Идва куриера,пробвам пред него,предава ми,плащам и се подписвам.Има си гаранция...същото като в магазин е само че няма кой да те консултира.

едит
    Доколкото чета във форума ми става ясно че човека с телефона неможе да извади доказателство че е бил на ремонт месец и половина което е нарушение.Ако е бил толкова време на ремонт трябва да има документ или да поиска такъв.Потърпевшата страна твърди че не са искали да го подменят,а търговеца казва че са предложили ама не на момента.Докато не се изясни точно ситуацията неможе да се съди кой е прав.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

моят приятел си купи лаптоп за 1700 лв + 2 GPSа - оплаквания няма.

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от malko_zai4e
    моят приятел си купи лаптоп за 1700 лв + 2 GPSа - оплаквания няма.
    Оплакванията идват не когато си купиш, а когато стигнеш до гаранция.

Иначе има далеч по-добри магазини, с по-добри цени и прочие ....

11. Zia
    Zia е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Мой приятел си купи телефон от там и имаше страхотни проблеми с гаранцията, в крайна сметка три месеца след като го купи му изгасна подсветката на клавиатурата. Казаха че техникът им е болен и куп глупости, накрая казаха че нямат части, сами осъзнавате за колко елементарна повреда става въпрос. Представям си ако има по-сериозен проблем.

Аз няма никога да си купя каквото и да е от там. Ние изгоряхме. Вие си решавате.

12. Тук е от
    Jun 2005

Да, с покупката почти няма размотаване, но "гаранция" според тях е град в Индия!
    Никакви покупки онлайн, благодарение на гет и още няколко подобни търговеца!

13. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз им рекламирах една флашка преди месец защото не потдържаше 22мб/сек на четене както те твърдяха. Занесох им я лично в "офиса" който всъщност е апартамент на Никола Вапцаров пълен с телефонистки. Имахме предварителна уговорка по мейла да им я върна. Купих си после друга от друго място от която съм доволен.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2004

Взех една Nokia 6500 clasic от тях за подарък...и всичко беше точно до момента. когато разбрахме, че има около 50 мин. входящи и 50 мин. изходящи разговори. Свързах се с тях - казаха да им го пратя, мотаха ме известно време и си ми го върнаха същия с оправданието, че не съм го върнал навреме

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Добре де, в крайна сметка всеки трети казва, че има и по-ниски цени и по-добри интернет магазини онлайн.. споделете за тях и ние да ги видим и пазаруваме от тях...

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    Добре де, в крайна сметка всеки трети казва, че има и по-ниски цени и по-добри интернет магазини онлайн.. споделете за тях и ние да ги видим и пазаруваме от тях...
    Нали знаеш - всеки да кеже по нещо.
    Няма да се учудя ако някой от позитивните за get с малкото постове се окажат от Get.bg

18. Тук е от
    Sep 2008

О, да!!!

Със сигурност голямата част са от get.bg.

Аз съм още един, който не само е недоволен, но твърдо смятам да ги съдя ако КЗП не ги глоби.

За съжаление, тези тъпанари са се закрепили добре в нишата на електронната търговия.

Естествено за сметка на нелегален внос, криене на данъци и продаване на ментета!

Бих препоръчал на всеки преди да поръча каквото и да било от гет.бг да потърси в google.com за "get.bg измамници" и "get.bg мошеници".

Аз лично със сигурност щях да си спестя около 500лв!

НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКА ДА КУПУВАТЕ ОТ ТАМ!

п.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Не пазарувайте от JMT
    От javorenator във форум Черен списък
    Отговори: 23
    Последно: 03-06-14, 23:30
  2. Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!
    От bai dobri във форум Черен списък
    Отговори: 24
    Последно: 04-12-11, 19:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе