Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 34
Like Tree4Одобрявам

Get.bg - черна дупка за пари и време

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2011

Re:Get.bg - черна дупка за пари и време

Изключително съм НЕдоволен от стоките и сервиза на ГЕТ.бг. Днес за пореден път получих телефона си след сервиз с анулирана гаранци, но поправен и с препоръка да го продам възможно най-скоро. Не знам как ви звучи телефон от висок клас да се развали на първата седмица и то с проблем в платката. Проблема се повтори и втори път и т.н. Искренно съжелявам за покупката си от ГЕТ.БГ и никога няма да я повторя. Съветвам ви и вие да не го правите!!!

2.  

3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Защо си купил телефон от GET? Заради цената?! Затова хората казват евтиното винаги излиза по-скъпо...
    Принципа е компютри купуваш от магазин за компютри, телефони от магазин за телефони (и гледаш да са легален внос)
    от хипер маркет се купуват само общи стоки. Купували сме фритурник и един котлон, и 2-те се бяха развалили, но гаранционно ни ги оправиха и нямаше проблеми...
    Със сигурност не бих си взел телефон или парфюм от get.bg

4. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте! Да споделя и аз моето мнение за Гет.бг. Наскоро си поръчах тестер на парфюм от там. Преди това бях ходил по парфюмерийните магазини и си бях харесал аромат. Мога да заявя, че в Гет.бг имат огромно разнообразие от аромати. С доставката нямах никакви проблеми - любезен куриер на Спийди ми я достави 2 дни след като потвърдих поръчката. Бях си избрал начин на плащане - на куриера (предлагат разнообразие за начините за плащане). Мога да твърдя, че ароматът на тестера е идентичен с този на парфюма от парфюмерийния магазин, но просто е по-нетраен, но и цената му е 2 пъти по-ниска. Така че, ако може да се примирите с факта, че е по-нетраен мисля, че е идеално да се купи от там. Явно са качествени имитации, които не дразнят кожата след като се напръскаш. Това е, че ги описват като оригинален продукт, но аз пак твърдя, че определено има разлика в трайността.

5. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Ами продължавайте да се оплаквате.... по - горе бях прочел за някъв дето бил най - големия фен на е- търговията. А пък цените в тоя сайт са направо "цени на едро" - кое му е ефтиното ?! То май всеки купува само тел.-ове от там. Останалите неща са ебати боклуците.
    Иди си в нормален магазин, па си се попазари да смъкне от цената ( е, не навсякъде се получава ), все пак глад е, има и конкуренция - ще отидеш при друг и т.н. Ще пипнеш продукта преди да платиш, дори и после да има проблем връщаш се обратно след ден-два и гледаш с остър поглед продавача или реагираш манипулативно-лукаво според ситуацията и така или си вземаш парите или ти подменят стоката и прочие.
    Хитрата сврака с двата крака - ходи сега по комисии и пробвай да съдиш в БГ. Успех желая на всички, които са избрали последния вариант. Не че не съм сърбал попарка и в някой магазин, но е далеч по-кратко премеждието...

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз съм купил поне 15 телефона за мен или приятели през интернет от "нелегалния" внос. В случая играят с ДДС-то и за това са по-евтини. Държавата не връща ДДС на физически лица и съответно на същите не им пука за държавата. Купувам от фирми със собствен сервиз. На един колега му се наложи да ползва сервиза, два дни. В Мтел се чака 1 месец за едно копче щото са легални. Никой не може да ми обясни защо да си купя телефон от Глобул или Мтел.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Никой не може да ми обясни защо да си купя телефон от Глобул или Мтел.
    Просто не си попаднал на подходящия продавач-консултант !

8.  

9. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Напротив, аргументите им свършват като кажа че еди кой си го продава за 200 лв по-малко, при това без договор. Например оня ден влизам да гледам едно Desire HD в една верига магазини и от вратата ме емнаха. С договор ми го продават за 200 лв повече, не искам договор, тогава е 400 лв по-скъп. Преди две седмици купих на жената Nokia C6-01 от "нелегалните". Човека всъщност го взима от вносителя и телефона си е съвсем легален, без лого на оператор и т.н. Е що да дам +100/150 лв повече за да го купя от Глобул?

10. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Get.bg - черна дупка за пари и време

С целия си акъл, въпреки, че знам купищата негативни страни на този типично български онлайн търговец вчера си заръчах 2 парфюмчета като заявих, че ще ги взема от офиса им.
    Звъннаха ми, че ще са там още същия ден, след 17:30, запалих колата и отидох на място.
    Все едно попаднах на разпит в 6-то, някакъв юнак на име Георги, с огромно нежелание и неприязън в очите ми проведе подробен разпит какъв съм и защо по дяволите го тормозя в офиса му с желанието си да си купя нещо. Абсолютно неадекватно, нахално и непрофесионално отношение не само към клиент, но и към човек. Очаквах в някой момент да стане да ми удари един шамар понеже съм бил толкова нагъл да си поръчам нещо и да му създам работа.
    Стигне ли се до аргументи - като не ви харесвам, що купувате от мен от страна на търговец... нещата са ясни.
    Естествено, теглих му една майна и си тръгнах без да си купя парфюмчетата. Загубих един час за разкарване напред, назад, но да ви кажа - доволен съм, че сега трябва да пиша за липсата на обслужване, а не след 10-ина дни за качеството на парфюмчетата.
    Аз окончателно приключих с тази фирма, време им е да зачезнат от пазара.
    Aleksandars и lubopiten харесват това.

11. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

По-добре, че не си ги взел! Пазарувал съм от тях "оригинален парфюм в опаковка". Определено си променя аромата след около 4-5 месеца.

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Предполагам, че е по-добре, да. Открай време си поръчвам от ягодката, където качеството е без компромис, този път бях решил да спестя време, но темерута ми спести последващи нерви.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Предполагам, че е по-добре, да. Открай време си поръчвам от ягодката, където качеството е без компромис, този път бях решил да спестя време, но темерута ми спести последващи нерви.
    Не мога да си представя 2 метров , към 120кг, да стои като ученичка и да гледа как "някакъв си Георги" му държи тон и мърмори че си отишъл на крака.
    Aleksandars одобрява това.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Кой е казал, че съм стоял...
    Наругах го качествено и си тръгнах
    Просто трябва да си изключително некадърен търговец за да ти дойде на крака клиент, който е направил предварителна поръчка с изваден портфейл и да не можеш да се държиш подобаващо любезно за около 2 минути и половина за да му прибереш 90лв...

ПС - Това 120кг го приемам като обида, защото след тези тежки празници се доближава максимално до тъжната истина

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

От GET.bg трябва стане GETOUT.bg

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Здравейте на всички,
    Случайно попаднах на тази тема и реших да напиша нещо, тъй като също имам опит с този онлайн магазин
    Преди няколко години си харесах една много приятна раница за лаптоп, черно и оранжево, викам ще си я купя. Пристига ми след 1-2 дни, отварям и какво да видя...цвят черно + едно убито зелено. Звъня им...ама ние оранжеви нямаме вече, затова ви пратихме зелена....още си я ползвам де, но все пак

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Хм, интересно, а защо я плати? На твое място, просто щях да им я върна.
    justify одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 21
    Последно: 23-12-11, 17:22
  2. [Почна се] Рецепти до дупка
    От etg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 05-04-09, 22:00
  3. Whirlpool - от време на време отзад се чува пукане
    От shell във форум Хладилна техника
    Отговори: 4
    Последно: 30-06-07, 21:48
  4. Черна Водка ???
    От neutralizer във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 30-12-04, 02:39
  5. Триъгълник - или Дупка в моя МОЗЪК!
    От BlackBLOOD във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 14-06-03, 20:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе