Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Магазини Public - пълна некомпетентност и некадърност!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Магазини Public - пълна некомпетентност и некадърност!

Разбира се остават. Това, че най-накрая евентуално ще си получа картата с нищо не оправя сътворените дотук недомислици.
    А и не бързай с честитото, че беше почти сигурно, че днес ще ми доставят картата, само в краен случай утре, а днес свърши и картата я няма

2.  

3. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Днес сутринта картата ме чакаше в офиса, изпратена по куриер за сметка на магазина.
    Така че, аз съм доволен от развитието на ситуацията и благодаря на отговорните фактори в Техномаркет за бързото и адекватно решение.

4. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Бързото и адекватно решение е продиктувано и от факта че в раздела Битова техника има доста линкове към ТМ и те не биха рискували да се сдобият с лош имидж.Има за какво да са благодарни ТМ на Сетком.

5. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Бързото и адекватно решение е продиктувано и от факта че в раздела Битова техника има доста линкове към ТМ и те не биха рискували да се сдобият с лош имидж.Има за какво да са благодарни ТМ на Сетком.
    Не мисля така. Много черногледо гледаш на нещата.
    Сутринта изпратих оплакването си през формата на Техномаркет, там изпратих и телефона ми. Наистина, в него бях дал линк и към темата за да се запознаят по-подробно с претенциите ми.
    Хората реагираха след 30 минути и ми звъннаха на телефона, което означава, че формата се следи и адекватни реакции се взимат, според мен не според това кой се оплаква, а за какво се оплаква.

6. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

То едното не изключва другото.Нормално е да следят отзивите и да реагират.Дано да е нормалната им търговска практика.

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Нормалната политика е. Преди време купих от Щатите скъп фотоапарат на Cannon. Трябваше ми инструкцията на български за някои тънки екстри. В Техномаркет продаваха същия модел на двойна цена. Звъннах и им се накарах че не са ми дали инструкция, извиниха се и ми пратиха оригиналната книжка по куриер за тяхна сметка. Това ме учуди ама явно искат да помагат на хората.

8.  

9. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ам, нека само да уточним - на мен не са ми помогнали!
    Напротив. Пращането по куриер беше минималното, което са задължени да направят след осирането си.
    Защото така както си го написал се почувствах, че едва ли не трябва да съм им благодарен, че са ми пратили картата по куриер след като са ме мотали преди това 3дни и са ме разкарвали 2 пъти....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 14-07-13, 16:12
  2. Отговори: 0
    Последно: 15-11-10, 22:20
  3. Пълна излагация!!!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 25-10-08, 01:34
  4. BG Peering and public proxies in it.
    От gero30 във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 28-12-02, 02:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе