Аз също съм крайно недоволен от термоклима Вн. Явно така си работят с всички клиенти - преувеличаване на характеристиките на машините, абсолютни измислици по отношение на тяхното обезвъздушаване и експлоатация. Инсталираха ми употребяван SANYO ZX28. Разбира се не го вакуумираха. След като си тръгнаха перката се оказа крива и застърга грозно в решетката. Оправиха я. Втория път като го пуснах за половин ден, засветка една лампичка и външното тяло умря, а вътре си циркулираше стаен въздух. И представа си нямаха за някои от копчетата на дистанционното на японски климатик и лошото е, че за да замажат положението си измислят пагубни простотии от рода, например, че копчето за понижаваен на ампеража го правел още по-икономичен и гледай го ти японеца, веднъж имал икономичен режим и втори път като му понижиш и амперите и ехееее работи без ток... Както и да е , отклоних се , та като им казах са светкащия диод, момченцето мигаше на парцали и не знаеше каква грешка индикира и ми съобщи, че аз съм виновен защото след като го изгася от дистанционното му дърпам и щепсела. Та аз съм го пускал има - няма 5 пъти от пролетта до сега, заради това че живея в къща и е студено вътре лятото. Благодарение на знаещите пичове от форума за SANYO открих каква е възможната повреда - елементарно - нещо със сензорите. Та ше ходя да им покажа таблицата с грешките които индикират лампите като примигват, коя точно грешка дава моя климатик ( понеже се скапва когато си поиска, а не постоянно ), предполагам ше трябва даим го преведа и на BG.... НИКОГА, НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕРМО КЛИМА ВАРНА