Аз също съм крайно недоволен от термоклима Вн. Явно така си работят с всички клиенти - преувеличаване на характеристиките на машините, абсолютни измислици по отношение на тяхното обезвъздушаване и експлоатация. Инсталираха ми употребяван SANYO ZX28. Разбира се не го вакуумираха. След като си тръгнаха перката се оказа крива и застърга грозно в решетката. Оправиха я. Втория път като го пуснах за половин ден, засветка една лампичка и външното тяло умря, а вътре си циркулираше стаен въздух. И представа си нямаха за някои от копчетата на дистанционното на японски климатик и лошото е, че за да замажат положението си измислят пагубни простотии от рода, например, че копчето за понижаваен на ампеража го правел още по-икономичен и гледай го ти японеца, веднъж имал икономичен режим и втори път като му понижиш и амперите и ехееее работи без ток... Както и да е , отклоних се , та като им казах са светкащия диод, момченцето мигаше на парцали и не знаеше каква грешка индикира и ми съобщи, че аз съм виновен защото след като го изгася от дистанционното му дърпам и щепсела. Та аз съм го пускал има - няма 5 пъти от пролетта до сега, заради това че живея в къща и е студено вътре лятото. Благодарение на знаещите пичове от форума за SANYO открих каква е възможната повреда - елементарно - нещо със сензорите. Та ше ходя да им покажа таблицата с грешките които индикират лампите като примигват, коя точно грешка дава моя климатик ( понеже се скапва когато си поиска, а не постоянно ), предполагам ше трябва даим го преведа и на BG.... НИКОГА, НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕРМО КЛИМА ВАРНА

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от edi1
 Първоначално публикувано от edi1   

в нещастниците. Че и се засягат като ги плювна в нета Благодарност ли очакват, за поредната неработеща качествено машина.
 в нещастниците. Че и се засягат като ги плювна в нета Благодарност ли очакват, за поредната неработеща качествено машина.  , толкова е лицемерно това. Не се ли погрижиш за техниката, тя те предава, ама к'во от това, да се спасява този който я е купил. Абе няма смисъл да пиша повече. И аз съм търговец, но си поемам вината, когато се налага, че и чуждата вина по някога ( на производителя ) като пич и връщам парите на клиента, въпреки че знам, че повече няма да повтори при мен, но поне съм в мир със себе си, че съм бил коректен и са били нанесени минимални поражения на името. Уви, сега съм от другата страна на барикадата и вече не очаквам, а изисквам същата коректност.
, толкова е лицемерно това. Не се ли погрижиш за техниката, тя те предава, ама к'во от това, да се спасява този който я е купил. Абе няма смисъл да пиша повече. И аз съм търговец, но си поемам вината, когато се налага, че и чуждата вина по някога ( на производителя ) като пич и връщам парите на клиента, въпреки че знам, че повече няма да повтори при мен, но поне съм в мир със себе си, че съм бил коректен и са били нанесени минимални поражения на името. Уви, сега съм от другата страна на барикадата и вече не очаквам, а изисквам същата коректност.

и хоп, по веднъж само да жулнеш възможно повече хора и ти стига да си кюташ сносно, пък ако щат да се връщат при теб после. А малките фирмички не могат да си позволят такива странични разходи и от там колкото и добре да си бачкат и да контролират качеството, като няма кой да разбере че съществуват, губят и двете страни. А и разрастнат ли се, положението пак се олабя.
 и хоп, по веднъж само да жулнеш възможно повече хора и ти стига да си кюташ сносно, пък ако щат да се връщат при теб после. А малките фирмички не могат да си позволят такива странични разходи и от там колкото и добре да си бачкат и да контролират качеството, като няма кой да разбере че съществуват, губят и двете страни. А и разрастнат ли се, положението пак се олабя.  и упътвам хората да попрескачат тази и още няколко фирмички, които позабравят да вакуумират, послъгват нагло при консултирането или създават други проблеми.
 и упътвам хората да попрескачат тази и още няколко фирмички, които позабравят да вакуумират, послъгват нагло при консултирането или създават други проблеми.