Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 30
Like Tree2Одобрявам

Не купувайте фурна за вграждане Самсунг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Не купувайте фурна за вграждане Самсунг.

Дълго мислих дали да пиша, но в крайна сметка реших, че е добре да опазя други мераклии като мен да се сдобият с нова и хубава фурна на добра цена.
    Преди около 2 и половина години реших да си купя като за последно хубава фурна. След дълго обикаляне се спрях на един модел в промоция в Техномаркет Варна Самсунг/ twin cooking/ с два вентилатора. Фурната има възможност за готвене на две различни ястия на ралични темеператури.Вървеше заедно с керамичен плот с 4 зони/ пак самсунг/.Всичко на скромната цена от 1180лв/2008г./ като се спестяваше около 280 лв. Много добра оферта. Всичко добре но започнаха и проблемите.
    1. Появи се шум в горния вентилатор/Сметнах, че е за смяна/. Същевременно емайла на дъното към задната страна на фурната/ където ламарината е прегъната и явно заваряна/ започна да пада. Появиха се първоначално по малки и много бързо по големи ръждясали вдлъбнатини/т.е. емайла беше паднал и отдолу ламарината ръждясваше/ И това около годината при положение , че фурната имаше 2 г. гаранция.Извиках техник за вентилатора, като между другото му показах и емайла на дъното тъй като не очаквах да го вземе в предвид за гаранцията.След дълго умуване обаче/ около 2 месеца/ се взе решение и ми смениха фурната с чисто нова от Техномаркет.Гаранцията на уреда продължи с още една година.
    След една година точно познайте какво се случи:
    Горният вентилатор не само забръмча, но се скъса/ все едно не беше от ламарина а от станиол/, а емайла на фурната познайте - същите кратери по дъното, на същите места и то само за една година отново.
    Вече мисля за нова фурна , а можете ли да си представите колко "Раховец-а" щях да си купя за около 900 лв.
    Сами си направете сметка дали да си купувате фурна Самсунг.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re:Не купувайте фурна за вграждане Самсунг.

Да знаете че техниката която се предлага в момента в България от към качество е много зле, независимо коя марка. Всичко е направено колкото да изкара гаранцията, а ако си късметлия и още година,две. В апартамента на родителите ми работят от 1996 г. без ремонт до момента- руски хладилник(no frost) италианска автоматична пералня, български- бойлер(само смяна нагревател),готварска печка,ютия......

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Имам фурна Самсунг и керамичен плот с 2 котлона купени точно преди 2,5 години купени на промоция от ТМ за около 800лв и не са мръднали много добро качество за тази цена, а жената готви много често.

5. Тук е от
    Jan 2011

biro или ти си голям късметлия или аз съм абсолютен карък. Незнам.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Може и в модела да е причината, приятелско семейство си купи същата фурна като нашата по същото време и тяхната си работи добре и няма корозия.

7. Тук е от
    Jun 2011

Фурна за вграждане SAMSUNG - ПРОБЛЕМ
    Напълно подкрепям zlatkoo66 и моята фурна след като и изтече гаранцията се появи вибрация, вглеждайки се внимателно във вентилаторите- какво да ви кажа, липсват цели парчета от тях, целите са в ръжда. Некачествен материал. Голяма излагация. След като се обадих в сервиза, хората бяха много отзивчиви, срещу скромната сума от 80 лв.идват и ви ги сменят - до кога?.....до следващата година, разбира се. Така че се замислете!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Не случайно хубавите уреди струват до 3 пъти повече в сравнение примерно с този самсунг.
    Наскоро бях на гости в наши роднини сравнително доста заможни хора с бизнес , та когато разпитах за цените на абсорбатора им печката съдомиялната хладилника и т.н всичко с марка сименс останах учуден че примерно абсорбатор може да струва около 2 бона печката и тя и т.н , общо взето уредите бяха с цени около 2 бона всяко , а на външен вид не бяха кой знае какво , съвсем просто и елементарно оборудвани в сравнение с една пералня деу или самсунг къдеето вече се изумявам какви форми дисплеи и чудесии светкат по тях.

10. Тук е от
    Apr 2011

Това е нещо нормално. Дадена стока не винаги трябва да излегжда футористично , с невероятен дизайн , за да е кечествена. Понякога и доста семпла на пръв поглед , но с по-висока цена излиза наистина качествена/.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

А колко домакинства в БГ могат да си позволят всичките им домакински електроуреди да са с цени всяко над 2000лв. и да са от доказани марки? Я има 1-2% я няма.

12. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

яйца мога да пържа на печка и за 50 и за 5000 лева, а и чистенето накрая е същото.

сори за човека от първия пост дано да си е оправил нещата. все пак всеки иска да си нареди хубава техника вкъщи лошо е когато те предаде.

аз на марки не робувам дори сега провеждам експеримент - да не се повтаря марка вкъщи

дублирахме само без да искаме пералнята и прахосмукачката - daewoo но за сега с тях няма проблеми.

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

И аз си закупих от същата промоция фурна с две зони и котлони и микровълнова и до сега не са мръднали.(да чукнем на дърво)

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Драгомире, цените за които споменаваш главно се определят от маркетинга, дизайнерите и вносителя. Масовите уреди вече се произвеждат в много малко заводи. Този Сименс, за който говориш, е поръчан от Сименс в някой завод, и след всичките корупционни скандали, в които влезнаха леко не ми се вярва все още да поддържат качеството си. Преди години от Сименс купиха някакъв Словашки (може и да беше Словения, Чехия) завод за автоматични предпазители. Смениха само марката на предпазителите - да не мислиш че въпросните устройства са станали по качествени? Дори съм склонен да мисля, че е възможно и да са понижили качеството с цел намаление на разходите. AEG те какво направиха? Славиха са също за супер/дупер качествени уреди. Въпреки че съм предоволен от пералнята си, вътре в основата си има китайски инверторен двигател. Отвън може да пише, че е произведена в Германия, но явно само стикерите и дизайна идват от там. Отвертка професионална пак AEG , скапа се за отрицателно време, без да е работила много. Отворих е, бях замаян от това как е направена. Изключително непрофесионален проект. Студент 1ви курс машиностроене ще ти каже, че така просто не се прави. Отделно същата отвертка съм е виждал и под името Bosch, но в друга окомплектовка и друг цвят, което означава че и двете компании са поръчали продукта на едно и също място.
    Аз съм по склонен да вярвам на тезата, че в България се внасят най-големите боклуци и серии, които в белият свят отдавна са видели че за нищо не стават. Нормално е, да се произведе нещо, което в последствие да се види, че е с дефекти на ниво проект. Ще спрем проекта и ще загубим пари ли? Не ще го продължим, ще поръчаме същият брой продукти, ще ги пуснем на супер промоция в България и Сие и отново ще бъдем на печалба. На няколко пъти ми се е случвало да търся сервизни ръководства за различни печки и перални, които са закупувани от България на промоция. За мое голямо учудване, информация за въпросните уреди има само в някакви страни като нашата, от бившият соц. лагер. Т.е. този продукт е произведен за конкретен регион. Отделно уреди, които са в по-високият ценови диапазон, са доста по евтини от същите в Западна Европа. Моята пералня конкретно струваше около 1000лв, същата в Англия беше около 1000 паунда, в Германия около 1200евро. Това човек как може да си го обясни? Нашите са договорили супер отстъпка за големият ни пазар ли? Едва ли...

16. Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Ruse, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Може и в модела да е причината, приятелско семейство си купи същата фурна като нашата по същото време и тяхната си работи добре и няма корозия.
    Цитат Първоначално публикувано от biro
    Имам фурна Самсунг и керамичен плот с 2 котлона купени точно преди 2,5 години купени на промоция от ТМ за около 800лв и не са мръднали много добро качество за тази цена, а жената готви много често.
    и аз съм на същото мнение като biro, перфектна е и се чисти много лесно

17. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

златко66 дай модел на тази фурна, тука всички коментират един е доволен, друг се оплаква - дай да видим модела???

18. Тук е от
    Feb 2011

Аз си купих ТЕКА и трябва да кажа че всичко до най-малката подробност е изпипано като детайл и качество!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 7
    Последно: 12-08-15, 04:17
  2. Препоръки за Фурна за вграждане
    От penkoyordanov във форум Бяла техника
    Отговори: 6
    Последно: 08-03-15, 16:35
  3. Фурна за вграждане с пиролиза
    От PBG във форум Бяла техника
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-10, 15:24
  4. фурна за вграждане фагор
    От ivodor69 във форум Бяла техника
    Отговори: 4
    Последно: 14-08-09, 00:28
  5. Съвет за фурна за вграждане
    От Boromir във форум Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 17-10-05, 10:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе