Изключително лошия ми опит с цитирания в заглавието на темата сервиз може да прочетете в темата Хладилник Mastercook. Безкрайно съм разочарован от липсата на каквато и да е компетентност на хората в този сервиз. Имах възможност да се убедя в това по време на 7 годишния период откакто имам хладилник със споменатата марка, която те обслужваха гаранционно, а в последствие имах и неблагоразумието да им се доверя следгаранционно. Резултата беше преливане от пусто в празно, изхвърлена храна за над 1000 лева благодарение на "безумната им кадърност" и вдигане на рамене и безумни обяснения от тяхна страна, които дори за мен като пълен лаик на тема техника ми се виждаха съсити не с бял а с безцветен конец. Ще цитирам само последния пресен пример с повредения ми отново хладилник, който сервизен техник дойде да поправи. Хладилника си бачкаше, но не изключваше. Ремонта както през целите 7 години беше един и същ източване на фреона, смяна на филтъра и напълване с фреон. Е да ама 3 часа след това хладилника не работи и не работи, ама вече не само не изключва ами и не замразява. Звъннах пак по телефона за да кажа, че хладилника НЕ работи, а техника ми отговори "ами това не е хеликоптер да заработи моментално изчакайте ще тръгне". Резултата на сутринта изхвърлена нова порция развалена храна и скандал от моя страна на телефонистката приемаща заявките в сервиза (за което се извинявам тя жената какво ли ми е виновна). Продължението след кратка дискусия с м.петров на лична (за което много му благодаря, че взе при сърце проблема ми) извиках мой приятел електричарче (тъй като аз съм гола вода в тези неща), за да ми намери терморелето. Извади ми го подменихме го с ново, техника се върна на следващия ден смени отново филтъра, напълни отново хладилника с фреон и той тръгна, а обяснението беше, ами явно вчера не съм го напълнил както трябва (аз изобщо не му обясних че съм сменил терморелето видя ми се пълна загуба на време да си говоря с него). Е да ама да кажа за всичко това се взима 22 лева на час + заплащане на консумативите (работи се поне 2-3 часа в лазещо темпо) без както забелязвате да се върши каквато и да било работа. Това е най-пресния случай за компетентността на хората в този сервиз, а дори не ми се влиза в подробности за случки от минали години не виждам смисъла. Простичко ХОРА НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ Pan СЕРВИЗ, освен ако просто няма къде да си дадете парите.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 4Одобрявам
4Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Звънях на вносителите на Zelmer в София фирма Денси и те ме насочиха към ПАН Сервиз,които отговаряли за сервиз и части... Ако някои колега знае от къде мога да се снабдя с части и консумативи за прахосмукачка Zelmer Aqua Trio-TIP619.5.B5E
 Звънях на вносителите на Zelmer в София фирма Денси и те ме насочиха към ПАН Сервиз,които отговаряли за сервиз и части... Ако някои колега знае от къде мога да се снабдя с части и консумативи за прахосмукачка Zelmer Aqua Trio-TIP619.5.B5E  Благодаря предварително!!!!
Благодаря предварително!!!!  

Първоначално публикувано от flamme_froide
 Първоначално публикувано от flamme_froide