Изключително лошия ми опит с цитирания в заглавието на темата сервиз може да прочетете в темата Хладилник Mastercook. Безкрайно съм разочарован от липсата на каквато и да е компетентност на хората в този сервиз. Имах възможност да се убедя в това по време на 7 годишния период откакто имам хладилник със споменатата марка, която те обслужваха гаранционно, а в последствие имах и неблагоразумието да им се доверя следгаранционно. Резултата беше преливане от пусто в празно, изхвърлена храна за над 1000 лева благодарение на "безумната им кадърност" и вдигане на рамене и безумни обяснения от тяхна страна, които дори за мен като пълен лаик на тема техника ми се виждаха съсити не с бял а с безцветен конец. Ще цитирам само последния пресен пример с повредения ми отново хладилник, който сервизен техник дойде да поправи. Хладилника си бачкаше, но не изключваше. Ремонта както през целите 7 години беше един и същ източване на фреона, смяна на филтъра и напълване с фреон. Е да ама 3 часа след това хладилника не работи и не работи, ама вече не само не изключва ами и не замразява. Звъннах пак по телефона за да кажа, че хладилника НЕ работи, а техника ми отговори "ами това не е хеликоптер да заработи моментално изчакайте ще тръгне". Резултата на сутринта изхвърлена нова порция развалена храна и скандал от моя страна на телефонистката приемаща заявките в сервиза (за което се извинявам тя жената какво ли ми е виновна). Продължението след кратка дискусия с м.петров на лична (за което много му благодаря, че взе при сърце проблема ми) извиках мой приятел електричарче (тъй като аз съм гола вода в тези неща), за да ми намери терморелето. Извади ми го подменихме го с ново, техника се върна на следващия ден смени отново филтъра, напълни отново хладилника с фреон и той тръгна, а обяснението беше, ами явно вчера не съм го напълнил както трябва (аз изобщо не му обясних че съм сменил терморелето видя ми се пълна загуба на време да си говоря с него). Е да ама да кажа за всичко това се взима 22 лева на час + заплащане на консумативите (работи се поне 2-3 часа в лазещо темпо) без както забелязвате да се върши каквато и да било работа. Това е най-пресния случай за компетентността на хората в този сервиз, а дори не ми се влиза в подробности за случки от минали години не виждам смисъла. Простичко ХОРА НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ Pan СЕРВИЗ, освен ако просто няма къде да си дадете парите.