Пиша за да си имат и други техни клиенти едно на умМен ме загубиха вече като такъв.
Закупих си колони от тях,като центъра го нямаше в черно,но ме увериха,че до 3-4.10.2011г. ще дойде новата им поръчка и ще си го получа.Казах ок,платих всичко и започна чакането.От 3-4 стана другата седмица,после пак другата със сигурност ,т.е сега,а днес разбрах,че ще е другата пак със сигурност.Няма да обяснявам колко е гот да те правят на луд,защото ако знаех,само него щях да си го поръчам от Англия примерно,и щях да съм забравил вече,че чакам нещо.Но с тези убеждения за всяка следваща седмица .............,а от 4 май ще отидем на 24 ,ако дойде все пак другата.
Имайте си едно наум,като купувате нещо от там и ви убеждават как другата седмица ще е тук!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Бих ги върнал,ако знаех навреме,че ще чакам месец,а сега ако ги върна,пак трябва да чакам доставка,като си ги поръчам аз от UK примерно.Надявам се този път да не ме правят пак на луд,но до вторник,ще се разбере.
 Бих ги върнал,ако знаех навреме,че ще чакам месец,а сега ако ги върна,пак трябва да чакам доставка,като си ги поръчам аз от UK примерно.Надявам се този път да не ме правят пак на луд,но до вторник,ще се разбере.
						 Първоначално публикувано от kristian_nk
 Първоначално публикувано от kristian_nk   получих един диск тестов на денон,флашка и химикал като извинение за забавянето.Но това си беше инициатива на момчето там.Така,че това е случката там,дано няма други като мен
 получих един диск тестов на денон,флашка и химикал като извинение за забавянето.Но това си беше инициатива на момчето там.Така,че това е случката там,дано няма други като мен 
 .И тук си пролича високата ти техническа мисъл,да оплюеш човека,все едно той е виновен.Но това, ти трудно ще го асимилираш с ВИСОКОТО си ниво
.И тук си пролича високата ти техническа мисъл,да оплюеш човека,все едно той е виновен.Но това, ти трудно ще го асимилираш с ВИСОКОТО си ниво