Много лошо обслужване на клиенти. Чаках 10 минути да платя за няколко копирани листа. И е много скъпо. Не ходете там. Става дума за магазина във Варна срещу съда.
Много лошо обслужване на клиенти. Чаках 10 минути да платя за няколко копирани листа. И е много скъпо. Не ходете там. Става дума за магазина във Варна срещу съда.
... Че тази верига от край време имат по-високи цени. Учудвам се, че чак сега разбираш за това.
Цените наистина са доста високи, но и да беше купил половината магазин, пак щеше да чакаш 10 мин, хората пред теб. Скоро не съм влизал в тази верига и не мога да коментирам, но с тези доводи не мисля че са за този раздел. Според мен този раздел е за вериги, магазини и сервизи които по някакъв начин са ни излъгали, свършили са некачествено работата за която сме им платили или са направили някоя друга "далавера" на наш гръб.
Хо-хо, обикновен пощенски плик А4 в Офис 1 е 50 ст, а в пощите 8-10ст. Това колко % надценка прави, като се има предвид, че пощите едва ли продават консумативите на себестойността им. Много хитра стратегия е да се отвори малко дюкянче за офис-консумативи срещу/до Офис 1, но на сносни цени. Така Офис 1 действа като магнит за клиенти, които обаче само минават покрай него. Такава е ситуацията над ВИНС-а във Вн, Офис 1-а е празен, а отсреща им пушат копирките и става як алъж-вериш на папки, химикали, листи и т.н.
Този пост е редактиран от kalcheff1; 25-02-13 в 00:02.