За нова година си купих 7 ичов андроид DIVA с тв тунер и навигация. На третия месец започна да се издува в долния край вследствие от издуването на вградената му батерия, при което дисплея започа да се пука най-напред в единия край, а после в другия и тъчпада му престана да работи. Понеже бе купен от МETRO го оставих за гаранционен ремонт при тях. След 1 месец чакане някаква служителка от сервиз "Дигитален свят" на висок тон ме заплаши да си платя ремонта, въпреки че батерията е дефектна. Като ми поиска адрес къде да изпрати отремонтирания таблет. И по бързи курииери обикновено доставката е в рамките на 1-2 дена. А ми бе изпратена пратката след един месец забавяне от страна на сервиза, през което време ми се наложи да ходя в чужбина после на почивка и в крайна сметка цената от ремонта и престоя в склада набъбна доста. Сега след няма и месец новата батерия започна пак да издува таблета в задния край и дето се казва колкото издържи. И повече никога няма да погледна тази измислена китайска марка DIVA!!! Искам да изкажа възмущението си от високомерния тон и начина на работата с клиентите от служителката на "Дигитален свят".!!!!