Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20
Like Tree29Одобрявам

Сладкарница Неделя - крадат

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Сладкарница Неделя - крадат

Днес си купих 6 бр парче торта от сладкарница Неделя (хл. Плиска, София). Платих близо 20 лв, дадоха ми торбата с опаковките и си тръгнах. Прибирам се вкъщи и какво да видя, вместо 6 парчета, сложили ми 5! Дано да си купят свещи с парите за едното парче, което ми откраднаха.

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Отговор: Сладкарница Неделя - крадат

Съвсем случайно може да са забравили да сложат едното парче...Едва ли е нарочно. Не е хубаво да се клевети по подобен начин, без да сте наясно на 100% със ситуацията.
    blue1 и Dominator харесват това.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Много силно заглавие - крадат...
    Това, което твърдиш е близко до невъзможното според мен.
    Ако вместо да бешпе пускал тема тук се беше обадил по телефона на сл;адкарницата, според мен грешката щеше да бъде разрешена по удобен за теб начин. Всеки може да сбърка, но това не го прави крадец.
    Сладкарници Неделя са достатъчно популярни, трудно е да повярваш в недобросъвестност след като няма други оплаквания.
    espace, blue1, Aleksandars и 1 други харесват това.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    ...
    Въобще не ме интересува дали ти или някой друг ми вярва или не! Ако искаш го приеми за клевета, ако искаш го приеми за истина, все ми е тая! На касовата бележка пише колко съм платил, а с двете кьорави видях какво има в торбата. Казано просто -3,90 лв!
    Когато нещо съм го платил и не съм го получил, това за мен е кражба, а пък вие си го наричайте както искате.
    Да им звъня? Да не сами любовници? Платил съм си стоката и си я искам. Не ми пука, кой, къде, как и защо се е объркал, да не се е объркал!
    Били популярни, няма лошо, нека са си популярни, за мен вече са мъртъвци! Още едни БГ търгаши в черния ми списък.
    Добре си правя аз, че свеждам потреблението си до минимум, ама кой ме би по главата да влизам днес там. Дано им преседне.

Ще си пия бирата, там поне няма лъжа. Ай наздраве!

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    ...
    Нали не мислиш, че ще ходя да се разправям с тях за 4 лв? Ще загубят повече, като раздухам идната седмица наляво и надясно. Не, че ще ги заболи, бълха ги ухапала. Но няма лошо да са с няколко клиента на минус.

Клевета е невярно твърдение, а в случая клевета няма защото съм платил нещо, което те не са ми предали, т.е. имаме измама или кражба, наречи го както искаш.
    Този пост е редактиран от wrathchild; 27-09-14 в 17:29.

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

При мен е хронично да ми объркват покупките. Все пак работят хора и е нормално да бъркат. Примерно купувам 5 пакета чипс, те ми маркирали 6 - връщам се на касата и ми връщат разликата. Друг път купувам стек студен чай Lipton, те ми маркирали 1 бутилка, 22 пакета бисквити - маркирали ми 2, 4 стека Загорка - касиерката казва 4 по 6 - 18 и маркира 18. Тогава не съм се връщал и не се чувствам крадец! Кьорав карти не играе!
    estqwerty, avenger и Asen Ikonomov харесват това.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man Виж публикацията
    ...Кьорав карти не играе!...
    Абсолютно си прав! Затова и повече няма да стъпя там.

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man Виж публикацията
    Друг път купувам стек студен чай Lipton, те ми маркирали 1 бутилка, 22 пакета бисквити - маркирали ми 2, 4 стека Загорка - касиерката казва 4 по 6 - 18 и маркира 18. Тогава не съм се връщал и не се чувствам крадец!
    Това, рано или късно се връща под една или друга форма!
    Aleksandars, Dominator и spas.slavchev харесват това.

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от gnf Виж публикацията
    Абсолютно! Примерно... отиваш за торта и получаваш 5 парчета.
    avenger, Aleksandars, Dominator и 1 други харесват това.

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от gnf Виж публикацията
    Toчно. Имам към 5000 да събирам от различни хора и сега Господ ми връща вересиите!

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Трябвало е да се обадиш, може и продавачът да се е сетил и сега и на него му е гадно. Утре мини и си изяж парчето .

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от wrathchild Виж публикацията
    Днес си купих 6 бр парче торта от сладкарница Неделя (хл. Плиска, София). Платих близо 20 лв, дадоха ми торбата с опаковките и си тръгнах. Прибирам се вкъщи и какво да видя, вместо 6 парчета, сложили ми 5! Дано да си купят свещи с парите за едното парче, което ми откраднаха.
    Авторе, абе голям проблем извади от това, че са забравили да ти сложат едно парче! То и аз като съм работил с хора и аз съм забравял при покупка на нещо в хипермаркет да им сложа в кошницата, понеже са на много компоненти някои неща и догонвам клиента на касата със студена под облян, че съм забравил, затова ти може да си си тръгнал бързо, или знае ли се, служителя да се е сетил, но ти вече оплюваш веригата....
    Доста несериозно ми звучи, най-малкото можеше да им звъннеш един телефон!

14.  

15. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Сладкарница Неделя - еми и мен не ме кефят. Преди няколко месеца реших да изненадам едни хора с торта. Пичовете ми поискаха 10 лв. за доставка. (С такси излиза 5лв) Отидох в друга сладкарница, пак доста известна във Варна, където инструктираха снабдителя направо да метне с баничарката тортата на адреса, за следващия ден. Беше безплатно.

Още по-назад във времето взех торта, пак от Неделята и ми я дават в кутия. Поисках и найлонова торба, защото трябваше да я нося пеш. Отговорът беше "Ама тя се слага в колата и затова нямаме торби..., ами вземете такси ..." дрън-дрън-дрън, вместо да кажат примерно: "Извиняваме се за неудобството, ще уведомим еди кой си за в бъдеще да няма такъв проблем(ЧЕ НЯМАМЕ ГОЛЕМИ НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ)", те прехвърлят вината върху клиента.

КЛИЕНТЪТ(на заведението) НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН, той идва да си остави парите и да излезе доволен.

Вече не ходя там.
    Този пост е редактиран от kalcheff1; 28-09-14 в 01:49.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Нещо не мога да разбера автора.Получил е ено парче по малко.Ми да се върне и след подходящи действия и думи ,ще си тръгне с 2 повече.
    Случва се и обратното.но 1 към 5.Когато сбъркат в моя полза обикновено са млади момчета или момичета.Винаги им плащам цялата стойност,защото са отишли да работят,а не да хрантутсват.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    ...
    Има един израз "български форум", надявам се всички знаете за какво става дума, който не знае, нека прочете постовете по-горе.

За какви подходящи думи ми говориш бе пич, още малко ще ме изкараш виновен, че съм влязъл в шибаната тортаджийница и съм им нарушил шибаното спокойствие! Да ида да им се извиня ли, да им падна на колене ли, що ли? Какво предлагаш? Интересно, като ми вземаха париците, никой не ми падна на колена, защо аз трябва да им се моля за нещо което съм платил?

Това не е заведение от нисък клас, че да се обяснявам, като на пазара с тоя и оня. Цените им са доста над средните, съответно обслужването трябва да е на ниво.

Ей затова в БГ търговията е умряла и ще продължи да умира. Чалгарите не разбират как да продават, просто са си природно ограничени и толкова си могат. Затова разни фирми дето влачат стока от запада се претрепват от курсове и раздават през ден. Все повече стават тези, които стоплиха, че хората навън уважават парите ти, и това което виждаш на монитора, това ти и продават, а за съпорта - друг свят просто. Разгеле, че рънъта няма как да я поръчаме от вън, че тогава т.нар. "бг икономика" съвсем ще удари катинара.
    Този пост е редактиран от wrathchild; 28-09-14 в 10:01.

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Аз не видях някой в темата да подкрепя пресиления ти извод, общото мнение се обедини, че правилната реакция в случая е обаждане по телефона и изчакване на действие от страна на сбъркалия, а не с рогата напред и гръмки епитети като крадци...
    Но всеки има право на избор на начин на действие. Според мен, с тази тема продължаваш да си късаш нервите за нещо, което е трябвало отдавна да забравиш, не успяваш да убедиш никого, че има някаква сериозна вина в сладкарниците и липсващото парче торта няма да се появи от въздуха
    Ако беше звъннал по телефона, хората можеше да ти се извинят за грешката и евентуално да пратят торта на адреса ти като комплимент, кой знае.
    Но, както си казал - БГ търговията умира - когато клиентът няма култура на пазаруване, и да искаш да му покажеш добро отношение, няма как да стане
    Pat, avenger, Shmi и 3 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Крадат ли се външни тела на климатици в наши дни?
    От petrucius във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 10-09-10, 21:31
  2. Сладкарница Романс
    От taipan във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 15-04-07, 12:10
  3. Крадат source кода на Half Life 2
    От fori във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 08-10-03, 16:11
  4. В неделя започва F1 сезона....
    От Milanoff във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 41
    Последно: 18-03-02, 10:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе