Някой път си мисля, че Баце чете форума, щот като го коментираме,на следващият ден си сменя мнението на 180 градуса.

Първоначално публикувано от
kod
Баце да разпореди да ми оправят ескалатора ей.
Днес вечерта се скапа и другият, в обратна посока, който е

Но днес, направо е изпреварил събитията. Хвана цаката на политиката, най-накрая !
Логиката на Баце е следната:
1)Ходите повече--->1.1) триете обувки ---> копувате обувки ---> повече оборот в магазините ---> рестартира се икономиката ---> повече приходи в хазната--->оправя се бюджета на страната !

1.2)не работи травелатора*--->пести се ток---> 1.2.1)по-малко СО2 газове ---> Баце спасява климата и света в частност !

\ --->1.2.2)--> повече пари за Данчето да рине сняг и озеленява градинки
\--->1.2.3)маха се фирмата,дето и без туй не поддържа травелатора*,но взема пари--->1.2.3.1)Баце намалява корупцията---> Баце получава Конграчюлейшънс и ни вкарва в Шенген

---> 1.2.3.2) със спестените пари, оправя пътища и намалява винетките до 1 лев годишната
2) Горите калории---> отслабвате--->2.1) повишава ви се тонуса---> работите по-добре---> получавате над средноевропейските заплати---> Баце поздравява сам себе си с едно Конграчюлейшънс--->2.2) вече не мрете от хипертония и инфаркт на миокарда---> 2.2.1)Баце се ръкостиска със себе си
2.2.2) Със спестените пари от НЗОК, купува за всички докторчета златни стетоскопи
--->2.3) докато ходите, огладнявате и си купувате дюнер(има ги на всеки ъгъл)--->2.3.1) ко казах за хазната?
--->2.3.2) бежанците от Сирия и Ирак са интегрирани в обществото и връзките с арабският свят са в подем
--->2.3.3) заради недостиг на дюнерджии, Баце импортира над 1,5 млн. бежанци от Германия и скандинвските страни.
На всяко заседание на Германският Мин.Съвет Ангела пее Химна на България.
Закрива заседанието с китара и песента "Батальона се строява". Сещате се в чест на кой
3) Заради рязкият приръст на населанието, настъпва жилищна криза---> 3.1) Българите от чужбина се връщат обратно в родината си, за да строят жилища--->3.2) Китайците съзират ново икономическо чудо
--->3.2.1) инвестират няколко кораба с долари
--->3.2.2) Едновременно от 50 точки почва да се строи ТрансАзиатската 4-и лентова ЖП магистрала Пекин-Банкя
Баце вкарва световната икономика във режим Overdrive.
От Нобеловият комитет връчват безапелационно всички награди на Баце.
Той от скромност, връща тази за литература с думите "Е, аз да не съм слънце,че навсякъде да огрея?"
П.С. Само не яжте дюнерите със много сос, че е много мазен и ще прецакате плана на Баце. 
*травелатор(travelator) по западните страни страни се нарича, хоризонталният ескалатор, за който се жалиш