Приятели,реших да си купя DVD LG и прочетох много хубави неща за модела LG DVX-9900,
но в различните сайтове срещам три модела,което ме обърква.
DVX-9900
DVX-9900H
DF-9900
има ли разлика между тях и ако има,каква е?
Благодаря ви предварително!![]()
Приятели,реших да си купя DVD LG и прочетох много хубави неща за модела LG DVX-9900,
но в различните сайтове срещам три модела,което ме обърква.
DVX-9900
DVX-9900H
DF-9900
има ли разлика между тях и ако има,каква е?
Благодаря ви предварително!![]()
Разбира се, че има. Тук във форума се обсъждат моделите DVX-9900/DVX-9700, които са идентични хардуерно. За другите модели нямам подробна информация.Първоначално публикувано от gringo
Модела DF 9900 има card reader (демек слот за flash памет карти) 8 към 2. Освен това няма чекмедже и затова е с доста тънък дизайн. Модела DVX-9900H е произвеждан за Унгария, и моднатите firmware не стават за него. Аз лично имам DF 9900 и съм много доволен. Няма да сбъркаш ако си го вземеш.
Успех!
Благодаря много!Това вече е нещо конкретно!
Онзи ден ходих до Технополис,но там нямаха LG 9900.Казаха,че е стар модел.
сега има DVX-162,DVX-172 и DNV-190U- който е с USB.
Здравей,Първоначално публикувано от 4a4i
В крайна сметка с какъв чип е DF 9900, ако е с МТК, може да има шанс поне за уголемяване на шрифта... ако е проблемен...
Как се държи механиката като няма чекмедже? Не се ли драскат дисковете?
Предоплагам поддържа и xD card ...
Предстои ми купуване и се триумя между LG DVX-9900 (ако го намеря), LG DF-9900, и LG DNX-190H...
LG DVX-9900 - около - 145лв. + изчистен от бъгове софт (заслуга на ентусиасти angel)
LG DF-9900 - около - 169лв. + Слот за карти: SD, MMC, ...
LG DNX-190H - около - 179лв. + USB, (и HDMI който за сега 0 приложение, при това не е истински)
Обаче на последният модел много му скача цената... а и Елит нямат 400USB, но имат нов модел Elite DV-1000HD, със USB (2.0) / SD/MMC пък цената... 129лв. ... (ако беше USB/xD, нямаше да се чудя, но...)
Еееехх, какво ли не му се иска на човек, ... всичко да има... но и новият Елит не е ясно какъв чип има, и колко бъгове също...
edit:
Оказа се , че LG DNX-190H е със Zoran Vaddis 888, т.е. отпада, но на негово място поставям Philips DVP 5960 същата цена - Chipset MT1389...
За LG DF-9900все още нямам инфо за Chipset....
Всякакви мнения и препоръки са добре дошли!