Резултати от 1 до 13 от общо 13

HELP!Избор на ДВД система

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. SHB
    SHB е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Мнения
    11
    #1

    HELP!Избор на ДВД система

    Ще съм много благодарен ако препоръчате нещо до 400/450 лв.
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09020757
    аз си харесах това въпреки,че е SAmsng.
    АКо някой го има нека даде впечатление.
    Признателен съм за всеки отговор,но все пак трябва да го има в Техномаркет.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    56
    #2

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Препоръчвам ти да се ориентираш към друга марка например Филипс или Панасоник. Преди време имах домашно кино на Самсунг и мога да ти кажа че за нищо не ставаше, много капризно четящо устройство, малки субтитри при гледане на дивх, отвратително качество на звука. Това е от мен за сега.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007
    Мнения
    2,240
    #3

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Ако държиш на качеството бягай от всякакъв род КОМБАЙНИ!

  5. SHB
    SHB е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Мнения
    11
    #4

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Аз държа на качеството,ама джоба не ми го позволява.То ,че компонентната система е по-добрият избор го приемам за вярно като аксиома-без да има нужда от доказателства,ама....две "високи "колони Jamo(например просто,без те да са някакъв еталон)+сателити=700 лв,+субуфер 560лв +най евтиния 5.1 усилвател 400 лв =на парите които ще изкарам за 4/5 месеца.Пуснах си го тоя самсунг дето дадох линка и....като че ли се разубедих да го взимам.Трябва ми нещо което да има силен(басов) звук,нямам пари за качество(пък и сичката ми музика е на мп3)и да врътка филмчета .А тази мощност дето са я написали от Самсунг определено само са я сънували.Утре ще си взема диск с Щалгевитер и ще се пробвам на един филипс.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007
    Мнения
    35
    #5

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    От мой личен опит те съветвам да бягаш от Самсунг система за домашно кино. Имах преди време такава и си изпилих нервите. Четеше си когато и каквото му скимне . Тук един колега хвалеше едно LG: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,31101.0.html

  7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,827
    #6

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024017

    Виж това. Много по-добър звук от тоя Самсунг. Значително по-красив е. Доста добре се справя и като плеър.

  8.  
     
  9. SHB
    SHB е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Мнения
    11
    #7

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Много ви благодаря за отговорите!
    Относно LG-и мен страшно ме кефи и бих си го взел от раз,само че "нема паре"(а и го няма в Техномаркет)Бюджета ми в едно с парите на заем упря таван от 450 кинта(тва е положението за мое най-голямо съжаление).Обмислих и кредит ,ама като знам оскъпяването и че след не много време това което съм си взел ще падне като цена ,понеже са излезли нови модели се замислих ,че ще ми излезе през носа,та тоя вариант отпадна.Иначе относно LG впечатленията ми до момента са предимно много добри.С успех експлоатирам 21" CRT телевизор,DVD,уредба и GSM на въпросната марка и като вземем предвид съотношението цена качество съм много доволен от тях.Още повече,че нямам никакво до момента(дай Боже и за вбъдеще) вземане даване със сервизи,а особенно уредбата вече навъртя бая годинки.Същото мога да кажа и за Филипс и Панасоник,каквито също имам,но не и за Самсунг от които не съм особенно доволен.Въпросната система обаче ми я препоръчаха в магзина за цената си.
    А за Филипса-за сега съм се спрял на малко по -евтин вариант
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09028552

  10. Novice
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    9
    #8

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Здравейте
    На мен също ми предстои покупка на система за домашно кино а във форума няма толкова голяма дискусия за домашно кинo като например за LCD TV и плазми така че се надявам тази тема да се развие.
    Един от вариантите към който съм се насочил е именно споменатия по-горе PHILIPS HTS-3115/12, но след като се поразрових във форум открих покрай няколкото доста добри отзива за това кино и следното мнение http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg215038
    и по-точно това което най-много ме шокира в него:
    Предните озвучителни тела, както и задните НЕ СА МАГНИТНО ЕКРАНИРАНИ!!! Кинескопа така позеленя, че сериозно се уплашиш, дали не съм го повредил. Що за простотия –екранировката се прави елементарно и с нищожни средства.

    Интересува ме това наистина ли е вярно или човека нещо е объркал,защото ако наистина не са екранирани разбирате че това ще бъде пълна пародия....
    Друг вариант за мен е http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028150 , http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09021633 както и http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027439.
    Кой според вас е най-добрия вариант между посочените по горе 4 продукта или изобщо в ценови диапазон до 600лв като се има в предвид че системата ще се използва преди всичко с домашно записани DVD-та и MP3-ки и едно от основните предимства е системата да не е "придирчива" относно четящите от нея дискове.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007
    Мнения
    2,240
    #9

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    SHB - по-добре сега намери пари за да не ги продаваш утре като стари БЕЗ ПАРИ! (изпробвано!)

  12. SHB
    SHB е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Мнения
    11
    #10

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Цитат Първоначално публикувано от soon
    SHB - по-добре сега намери пари за да не ги продаваш утре като стари БЕЗ ПАРИ! (изпробвано!)
    То каквото и да си зема сега,утре не мога да го продам щото излизат все по-нови и нови неща.Само за справка-въпросния Самсунг от моя пост беше 600 лв по нова година.....

  13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    56
    #11

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Ако аз трябва да си купувам в момента домашно кино и разполагах с твоя бюджет бих заложил на Филипс без да се замислям много. Имам приятел, който преди време си взе домашно кино на Филипс и мога да кажа, че качеството на звука е доста добро, също така и четящото му устройство е на добро ниво. Незнам колко може да ти помогне този пост в избора ти. Това си е мое мнение. Успех в избора и да се похвалиш какво си взел.

  14.  
     
  15. SHB
    SHB е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Мнения
    11
    #12

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Още веднъж благодаря на всички които дадоха мнение по темата!И така мисленето приключи-вече съм с чисто нова DVD-системка.
    И така-взех под внимание това което прочетох във форума и съветите на колегите-консултанти..Едната смяна вика: "Самсунг са банго,ама тоя модел е хубав
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020757
    Както вече постнах -пуснах си диск и не ме впечатки ама ич.За това се ориентирах към филипса.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028552
    който в момента е на промоционална цена,така че сигурно нормалната му цена е като на вече споменатия:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024017
    На първия все пак каталожно е дадена и по-висока мощност,та най-вероятно след 21 ще са на едни пари.Пускам филипса и за мене имаше очевидна разлика в сравнение със Самсунга (в полза на филипса естествено).Оказа се ,че само фронталните сателити са магнитно екранирани.Пообмислих го 2 дена и реших да го купувам.Отивам в магазина -ма няма запечатки.Егати промоцията.....И на двата филипса само мострите.Не се знае кога ще дойдат от склада.Самсунга обаче идва 2 бройки следобед.Не ми се иска вече самсунга ама мостра не бих взел почти при никви обстоятелства.Решавам ,че ще почакам неопределено време.Отивам да разгледам обаче и другите модели.Сега е другата смяна на работа.Похвалиха ми Сони,а и аз загледах един Панасоник за 449-пак със стойки само че само за предните говорители.Сонито с малко по-добри характеристики,
    и понеже е без стойки и малко по-евтино.Нямаше обаче същия панасоник без стойки.Определено на външен вди харесах повече Сони.Пуснахме ги-за мене възпроизвеждаха на едно ниво(нямам особенни претенции да имам прецизен слух обаче)Същото се отнася и за филипса.Така везните се наклониха в полза на Сонито.Има ли наличност-има.Взимам.
    Така да се каже DAV_DZ 231 e "победителя".
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027110
    Бързам да си го пусна у нас.Връзвам го и в домашни условия вече ми се вижда доста по-силно отколкото в големия магазин.(стаята ми е 5,5 на 3,8 метра)Все едно се преродих-такъв бас старата уредба никога не е вадела.Достатъчно впечатлен останах доволен от покупката (все пак за 419лв не очаквам чудеса).Пускам си тест-линеен звук от 20 до 20 000 херца.
    Басите ми харесват обаче......на средите заглъхва малко за да се оправи пак на високите.На уредбата изобщо няма подобно нещо,но....
    За разлика от филипса всички сателити са магнитно екранирани.Имат бас рефлекс.За голямо разочарование в спецификациите няма честотния диапазон.
    Цифров усилвател,HDMI,DM и т.н.
    Доволен съм! Струва ми се ,че до 450 кинта изброените модели на Сони,панасоник и филипс са добрият избор.На самсунга слагам кръст.

  16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    56
    #13

    Re: HELP!Избор на ДВД система

    Честито! Добър избор си направил със здраве да си го ползваш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Избор на аудио система за озвучаване ( тв )
    От gurcayy във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 12
    Последно: 16-02-15, 18:38
  2. Съвет за избор на аудио система
    От m.parushev във форум Тонколони
    Отговори: 1
    Последно: 27-12-12, 14:55
  3. Избор на система до 600 лв.
    От Tafkooo във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 15-10-11, 16:41
  4. Избор на озвучителна система
    От zizu във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 39
    Последно: 09-01-08, 23:11
  5. Избор на система за Домашно кино
    От Lacho13 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 5
    Последно: 14-11-06, 22:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе