Сърдечно благодаря!
Сърдечно благодаря!
Оказа се, че не всички филми с конвертирани субтитри в *.Sub вървят на плеера, а както виждам от темите при всички плеери го има проблема. Благодарение на woiwodata попаднах на тази тема:
Проблем с DVD плеър Elite PV-4000USB . Там благодарение на Svetlio70 проблема с DVD плеър Elite PV-4000USB до излизането на нов фърмуеър се решава с AVIAddXSubs v8.0 - с тази безисталационна програмка за около 2 мин. се вграждат субтитрите на филм с размер 700 МВ, като могат да се местят и регулира размера им по собствен вкус. Единствено е необходимо да се преименува разширението на филма от *.divx в *.avi, за да се чете от плеера.
Като изчезнат субтитрите можете да превъртите 10-15 секунди назад от филма (или повече, зависи кога са ви изчезнали) и давате на Play. При мене така пак се появяват пак.
"Единствено е необходимо да се преименува разширението на филма от *.divx в *.avi, за да се чете от плеера." - няма проблем, чете ги и с разширение divx.
"Като изчезнат субтитрите можете да превъртите 10-15 секунди назад от филма (или повече, зависи кога са ви изчезнали) и давате на Play. При мене така пак се появяват пак. " - При мен става и така: При изчезване на субтитрите с бутон Subtitles на дистанционното ги изключете (Off) и после пак ги включете. Явно това реинициализира процеса по изобразяване на субтитрите.
При мен обаче не става и имам чуството, че бутона Subtitles е сложен само да заема място и на така отвратитерното дистанционноПървоначално публикувано от dontask
.
Явно зависи от вида на субтитрите. Но открих още един начин: като изчезнат субтетрите натиснете бутона STEP на дистанционното. След това PLAY. Субтитрите отново тръват. Не съм го пробвал на достатъчно много пъти, за да кажа , че винаги върви, но опитайте.Първоначално публикувано от bandev
Zdraveite, imam malak problem predi dva dni si kupih pv 4000 usb i kogato pusna film ot usb porta ne mi trygvat subtitrite. Syshtiqt film ot disk nqmam problemi. Nqkoi moje li da mi pomogne? Blagodarq predvaritelno.
mod/edit Пиши на кирилица !
Здравейте, Моля да ми обясните при какви условия работи порта на USB. На новозакупения от мен Елит 4000 USB не се ориентирам как да отворя чрез менюто поставените снимки във флаш-паметта ,която включвам в порта.Каква е разликата между USB 1.1 и USB 2.
погледни си на дистанционното за бутон Source или нещо такова