Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение

Сърдечно благодаря!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2006

Оказа се, че не всички филми с конвертирани субтитри в *.Sub вървят на плеера, а както виждам от темите при всички плеери го има проблема. Благодарение на woiwodata попаднах на тази тема:
    Проблем с DVD плеър Elite PV-4000USB
    . Там благодарение на Svetlio70 проблема с DVD плеър Elite PV-4000USB до излизането на нов фърмуеър се решава с AVIAddXSubs v8.0 - с тази безисталационна програмка за около 2 мин. се вграждат субтитрите на филм с размер 700 МВ, като могат да се местят и регулира размера им по собствен вкус. Единствено е необходимо да се преименува разширението на филма от *.divx в *.avi, за да се чете от плеера.

4. Тук е от
    Aug 2008

Като изчезнат субтитрите можете да превъртите 10-15 секунди назад от филма (или повече, зависи кога са ви изчезнали) и давате на Play. При мене така пак се появяват пак.

5. Тук е от
    Sep 2008

"Единствено е необходимо да се преименува разширението на филма от *.divx в *.avi, за да се чете от плеера." - няма проблем, чете ги и с разширение divx.
    "Като изчезнат субтитрите можете да превъртите 10-15 секунди назад от филма (или повече, зависи кога са ви изчезнали) и давате на Play. При мене така пак се появяват пак. " - При мен става и така: При изчезване на субтитрите с бутон Subtitles на дистанционното ги изключете (Off) и после пак ги включете. Явно това реинициализира процеса по изобразяване на субтитрите.

6. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от dontask
    - При мен става и така: При изчезване на субтитрите с бутон Subtitles на дистанционното ги изключете (Off) и после пак ги включете. Явно това реинициализира процеса по изобразяване на субтитрите.
    При мен обаче не става и имам чуството, че бутона Subtitles е сложен само да заема място и на така отвратитерното дистанционно .

7. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от bandev
    При мен обаче не става и имам чуството, че бутона Subtitles е сложен само да заема място и на така отвратитерното дистанционно .
    Явно зависи от вида на субтитрите. Но открих още един начин: като изчезнат субтетрите натиснете бутона STEP на дистанционното. След това PLAY. Субтитрите отново тръват. Не съм го пробвал на достатъчно много пъти, за да кажа , че винаги върви, но опитайте.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2009

Re:Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение

Zdraveite, imam malak problem predi dva dni si kupih pv 4000 usb i kogato pusna film ot usb porta ne mi trygvat subtitrite. Syshtiqt film ot disk nqmam problemi. Nqkoi moje li da mi pomogne? Blagodarq predvaritelno.

mod/edit Пиши на кирилица !

10. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте, Моля да ми обясните при какви условия работи порта на USB. На новозакупения от мен Елит 4000 USB не се ориентирам как да отворя чрез менюто поставените снимки във флаш-паметта ,която включвам в порта.Каква е разликата между USB 1.1 и USB 2.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

погледни си на дистанционното за бутон Source или нещо такова

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. ELITE PV-4000 USB с фърмуеър на AKAI
    От Toshist във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 01-04-12, 21:35
  2. Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение
    От spacedigital във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 481
    Последно: 08-11-09, 12:19
  3. каква е разликата между Elite 4000 usb и Elite 5000 usb
    От galev във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 09-10-09, 10:51
  4. dvd elite pv 4000 usb
    От batcak във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 05-10-09, 17:13
  5. elite Pv 4000 usb zoran или МТЕ
    От ktkiro във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 23-01-08, 22:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе