Съгласен...Първоначално публикувано от n8852
И аз подкрепям последните 2 мнения, само времето ще покажеДа помоля за малко помощ относно отключването на Денона 1930, който ще дойде с Регион 01. Успях да намеря само как се отключват такива плеъри от Регион 02, но не и идващи с Регион 01...
Нещо се заигра в глупави обяснения, за това е добре човек да мисли като дава обобщителни или поучителни коментари.Първоначално публикувано от LCD???
Не вярвам да си с Пайнер 600 в хола си !!!!
Това е една уникална машина и не бих я сменил.
Ако наистина го имаш, то не би съветвал другите да си купуват Блу рей устройства, само за да гледат ДВД формата и да чакат поевтиняване на матрищите и дисковете. Допълнително е нормално и да се замислиш, че тези устройства започват от ценови диапазон два пъти по-висок от Пайнера.
Ще добавя само, че в форумите "поучителния тон" не е приет.
Първоначално публикувано от n8852
http://www.hifinews.ru/article/details/9235.htm
Ами випреки, че имам пайнер 600 в хола си смятам, че да се купи сега такава машина е абсолютна глупост. Факт е че го имам 1 година и съм го пускал точно 20 пъти. Просто формата умря и това, че имам 400 диска с филми на DVD няма да го съживи. Дори най-счупените .mkv - та вадят по-добър образ от DVD. Поради тая причина му казах ако ще купува нещо, то поне да е Blu-ray, а не да инвестира в DVD за 500лв и след половин година да купува ново устройство. Апък може човека да има пари за оригинални Blu-ray дискове. След като каза, че е намерил устройството за 100лв аз приветствах покупката както се вижда...така че първо чети всичко и после коментирай.Първоначално публикувано от hristobotev