Мерси! Видях ги благодаря и за линковете! Интересно ми е защо още на сайта на производителя на чипа няма информация за новия чип с който е плеъра МТ8560?
MediaTek - Digital Consumer DVD
Медиатек рядко си опресняват инфото на сайта, а не публикуват всичко.
Здравейте някой да каже качествен 3D Blu-Ray плеър , който прескача Защитата Cinavia. Ще съм много задължен.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-12-13 в 10:31.
Колеги,
Препоръчайте ми някоя записвачка с хард може и външен, че свикнахме с жената да пишем това онова и да го качваме на диск. Моята записвачка се скапа и никой не ми дава идея как да я оправя, а и остаря, не е HD. Искам да мога лесно да редактирам някой запис и успешно да го запиша на DVD или Blu rey диск. В Техномаркет ми предложиха LG HR-500, с отстъпката идва на 650, но не знам до колко е удобно и прецизно в работата.
Да попитам какво мислите за този плеър BDP-S5200 | Blu-ray Disc
Идеята ми е дали може да си гледам филми от компютъра през DLNA или подобна мрежа! Телевизорът е SONY KDL-50W829B! И по конкретно, струва ли си да се инвестира в него или да се насоча към мултимедиен плеър от сорта на Mede8er или Dune!
Благодаря предварително за съветите!
Въпреки ,че DLNA може да ползваш и със сегашният тв , то по-добре се насочи към мултимедиен плеър.
Някой може ли да ми каже дали може да се гледат avi/mp4 видео файлове в PlayStation 3 със субтитри и как става, защото тъкмо мислех да си купувам Blu-Ray плейър, но разбрах, че самата конзола е по-добрият избор.![]()
Имаше една програмка за вграждане (ави нещо си) и с нея ставаше . В самият DIVX плеър има готови настройки и с вграждане на субт. , но само за СД резолюция . А най-добре си е май с ползване на някой DLNA сървър или още по-добре с отделен медия плеър .
Обмислям евентуална смяна на сегашният ми LG BD560 с нещо ново. Основните причини са 1-во бавни реакции при работа с дистанционното и 2-не поддържане на DTS-HD не са фатални по-скоро са досадни проблеми.
Новите изисквания ми са: Да възпроизведа DTS-HD звук, да няма проблеми с .mkv, .mp4 това са 95% от файловете които гледам и естествено трябва да има USB вход за възпроизвеждане от HDD. До тук предполагам не е нещо трудно за откриванепроблем предполагам ще е последното ми изискване а то е свързано със субтитрите. Държа да има опция за увеличавани и намаляне и изместване на горе и долу, опция която имат вградените плеъри на телевизорите LG. Телевизорът ми е с такъв плеър и всичко щеше да е прекрасно ако поддържаше DTS звук
. Опцията 3D не ми е задължителна ако я има, всякакви други екстри като Smart, WiFi и т.н. не ме вълнуват.
Предполагам че претенциите ми за субтитрите ще се окажат проблемни, за предпочитане е марки като SONY и LG да ги прескоча като вариант. Ако някой знае кой плеър ще ми свърши работа да казва, да не си мълчи.
Препоръчвам ти Asus BDS-500. Доста добър плеър на много добра цена. Чете абсолютно всички формати, включително и Bluray ISO файлове директно от твърд диск. Единственият недостатък е липсата на Samba, но за съжаление няма решение на проблема. Няма алтернативни фирмуери, с чиято помощ може да се постигне споделянето на диск в мрежата.
Asus BDS-500 поддържа ли DTS-CD, DVD-Audio или SACD, защото не са го написали в спецификациите?
И вторият ми въпрос - не е ли малко старичък моделът?
Питам, защото аз пък се колебая между него и Pioneer BDP-170. Последният уж поддържа тези формати, но не знам как е с кирилските субтитри.
Посоченият от теб Pioneer чете само оригинални DVD-A и SACD дискове. Ако искаш да слушаш такива записвани дискове, тогава ти трябва Pioneer 150 или 450. Въпросните два модела четат и през LAN по DLNA. Asus BDS-500 не чете директно DVD-A и SACD, но има много лесен начин за възпроизвеждане чрез Домашний медиа сервер. Слагаш ISO файловете на твърдия диск и ги споделяш в сървъра. След това си ги пускаш по LAN през DLNA. Да, моделът не е нов, но НЯМА Cinavia, а съм почти сигурен, че Pioneer 170 има. 150 и 450 пък дори и да имат, се префлашват с други фирмуери и проблемите отпадат.