Аз ги тегля от тук LG BD570 - Dexid, the product encyclopedia![]()
Аз ги тегля от тук LG BD570 - Dexid, the product encyclopedia![]()
Мммм да и аз бях попаднал на този линк ама си мислих че има някаква разлика във фърмуера понеже са за Щатите. В крайна сметка пробвах и стана , първоначално си мислих че фурмуера само се надгражда (в смисъл не може да се сложи по стара версия) но се оказа че може. Остава да пробвам някой филм с DTS-HD звук и ще пиша дали са се оправили нещата.
Жалко качих си Firmware BD.8.31.323.C и никаква промяна със звука. Лошото че сега пък не мога да кача друг Firmware, м/у някой с BD 560 има ли проблеми с звука на филмите които са с DTS-HD или само при мен е така.
Довечера ще пробвам ,че отдавна не съм го пускал - от ХДД ли имаш предвид или от диск ?
От ХДД, трябва да пробвам от диск как стоят нещата. Имах много добро мнение за LG но се оказа работи ли нормално не ти трябва да слагаш актуализациите им на Firmware, вчера и днес се мъча да сложа друга ама без успех.
И при мен е същото - DTS-HD MA не върви - или е "неподдържан аудио формат" или ако тръгне е без звук - това през ресивъра . Не върви и Dolby TruHD ... Имам един BD с DTS-HD MA 7.1 и него ще пробвам , но там ме съмнява да не тръгне .
[Здравейте поръчах си blu ray LG BP740(LG BP740 Technical Specifications | LG Electronics UAE), и нещо в едно описание ме озадачава,а именно
- AAC
- Dolby Digital
- Dolby Digital Plus
- Dolby True HD
- DTS
- DTS2.0 + Digital Out
- DTS-HD MA
- FLAC
- LPCM
- MP3
- MPEG 1/2 L2
- WMA
- Да
- Да / Да (2 канала)
- Да / Да (2 канала)
- Да / Да (2 канала)
- Да / Да
- Да
- Да / Не
- Да
- Да / Да
- Да (PCM само) / Yes
- Да (PCM само) / Yes
- Да (PCM само) / Yes
- .Искам да попитам дали то възпроизвежда само два канала?Искам да го включа през оптичния вход на ресивъра и искам 5.1.Дали ще стане?
Този пост е редактиран от Станислав Маринов; 26-05-14 в 20:44.
През HDMI даже и 7.1 ще имаш със съвместим ресивър .
Здравейте , вчера случайно намерих на циганският пазар едно LG BD550, купих го за 7 лв. защото си мислиха че е DVD и беше смачкано леко отгоре. Занесох го в нас всичко тръгна но имам няколко проблема от които реших половината и останаха няколко дребни такива. Първо опитах да обновя през интернет , но не можах , плеъра си изтегли firmware но заби на 0 процента , след това намерих сайт от който инсталирах по нов такъв през USB и всичко се оправи , даже намерих успях да го хакна и да си добавя NETCAST с Youtube , Acuweather и Picassa. Дойде момента да пробвам как стоят нещатата с дисковете сложих оригинално DVD но не тръгна , след това промених регионите и всички оригинални дискове тръгнаха но тези които аз съм копирал и записвал не тръгват... това е единият проблем който не мога да реша все ощеДругият проблем който имам , който не ме бърка толкова много но е много досаден , че LG-то е влязло в някакъв LOC (K) режим на трая и чекмеджето се отваря само когато изключа устройството и го пусна не през POWER бутона а през този който се изваждат дисковете , той се стартира и се отваря, за да го затворя , трябва да го бутна с пръст защото с копчето пак изписва LOC
Свързах 1 TB HDD и работи супер , всички MKV-та вървят със субтитри малко малки за жалост
Имам въпрос , дали мога да отворя изтегля цял Blue-ray диск директно от харда ? И някой случайно да знае дали е възможно да активирам функцията за гледане на шернати файлове защото за други страни BD550 предлага и тази функция но аз не можах да намеря MOD за това ?
Активирането на DLNA, вероятно ще стане през сервизното меню.
Не поддържа пълен Blu-Ray през HDD.
Взех си плеъра LG BP325, но имам два проблема. Първият е, че при опит да обновя софтуера през флашка, плеърът изкарва гнездото за диска, прибира го и изключва изцяло вместо да се рестартира, както чета, че е нормално да стане. Софтуерът така и не успява да се инсталира, а в близост до ТВ-то нямам ЛАН кабел, за да обновя по Интернет. Другият проблем са ми субтитрите, които зареждам с 3Д mkv филми също през флашка/филмите са OU/ - излизат ми големи и разфокусирани, опитвам се да ги направя като на ДВД филм, да излизат отчетливо в долната част на екрана, но плеърът не поддържа формат .idx, който се получава при конвертирането им, и забива при опит да ги пусна. Някой сблъсквал ли се е с това и може ли да ми помогне?![]()
Не ти трябва да обновяваш софтуера, има вероятност по лошо да стане(ако всичко си върви нормално не пипай). За субтитрите от 3Д.mkv няма да изкараш, що тъй.
Какво имаш предвид за 3Д-то, че не разбрах?При Half-sbs филмите субтитрите си излизат чудесно, без картината да ги разпъва или нещо, но при Half-OU засега нищо не ми се получава и продължавам с мъките. По принцип тв-то ми е с пасивно 3Д, а бях чел, че Half-OU са повече към пасивната технология, та затова ми се иска повече тях да подкарам със субтитри.
Ами приятел преди една година някъде си взе 3D Blu-Ray LG и знам че беше бесен че при 3D.mkv не успя да подкара субтитрите, гледам при тебе поне при Half-sbs филмите субтитрите вървят. Ако откриеш някакъв чалъм пиши какъв е да му кажа да пробва че той е маниак киноман и .....