този модел има ли функция уголемяване на суб.и добър ли е? http://www.technomarket.bg/products/09107914/lg-bd-660
този модел има ли функция уголемяване на суб.и добър ли е? http://www.technomarket.bg/products/09107914/lg-bd-660
Hema функция уголемяване на суб...player is very good,all characters subtitle support,exelent playback by network,netcast-youtube,picasa,vtuner,accuweather,dailymotion etc...only problem is that isnt smart so you cant play facebook,skype or similar apps...
Здравейте на всички! Нов съм във форума и го чета с интерес. Собственик съм на LG BD560. Плейъра много ми харесва, но се чудя дали ще има ъпдейт на софтуера, така, че плейъра да може да възпроизвежда 3D изображения. Бях чел, че такъв ъпдейт го има в плейър на Sony, но не си спомням точно кой модел. Заради това питането ми е свързано с това, дали и с моя плейър някога ще може да се възпроизвежда 3D изображения. Предварително благодаря и поздрави!
Няма начин да има такъв ъпдейт на софтуера за 3D, в ъпдейтите не включват нови функции а само поправки на досегашният софтуер.Здравейте на всички! Нов съм във форума и го чета с интерес. Собственик съм на LG BD560. Плейъра много ми харесва, но се чудя дали ще има ъпдейт на софтуера, така, че плейъра да може да възпроизвежда 3D изображения. Бях чел, че такъв ъпдейт го има в плейър на Sony, но не си спомням точно кой модел. Заради това питането ми е свързано с това, дали и с моя плейър някога ще може да се възпроизвежда 3D изображения. Предварително благодаря и поздрави!
Напротив, ще дам пример със Сони PS3,на който пред мен направиха ъпдейт в магазин на Зора в момента на покупката на уреда.Това стана защото офертата на магазина бе за плейстейшън с 3D и подарък 3D филм .Наличните им бройки от конзолата тогава бяха с 2D софт.След ъпдейта сонито вече стана 3D.
Лично бях писал писмо до LG да ми обяснят какво точно включват ъпдейтите защото няма инфо за тях и това им беше отговора. Съжалявам че изтрих писмото щях да го копирам тук, но ако искаш им пиши ще ти отговорят.
PlayStation 3 е нещо доста повече от нормален BD плейър-хардуера може да поеме такъв ъпгрейд .
Здравейте..От известно време имам LG BD370
Почти не съм го "разцъквал" и искам да попитам знаещите няколко неща.
1 Чете ли външен хард през флашката? -нямам такъв и искам да си купя ако го прави.Ще е доста удобно да си сложиш там филмите и така да гледам.
2 Има вход за лан-през него освен да се връзва към ю-туб друго може ли да прави?-да вляза по някакъв начин в друг хард или нещо подобно?
В поддръжката не съм намерил отговор на въпросите ми.
Благодаря на всеки отговорил ми предварително на тези важни за мен въпроси.
Поздрави
Здравейте, имам BP620.
На последния му направих ъпдейт до най-новия фърмуер (от 04.04.2012), за което в момента май леко съжалявам.
Въпроса ми е, дали мога да го върна на по-стар фърмуер и ако да, от къде да намеря по стар такъв?
Май до колкото се сещам няма връщане на зад на фърмуера, може само да се надгражда но не и обратното.
А да имаш идея дали още с първия си firmware 620-ката е имала инсталирана Cinavia?
Значи фърмуера по принцип не добавя или премахва разни опции просто това са поправки на разни бъгове в старите версии. Иначе нямам и идея дали е имало.
Здравейте искам да попитам как да направя да ми излизат субтитрите правилно.купих си LG HR 550 от германия.със задържането на бутона sub за 3 секунди не става!има ли начин да тръгнат нормално!
Малко изненадващо ама се е появил нов фърмуер за моделите BD550/BD560/BD570/BD590 LG BD560 Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria .
Някой има ли идея от къде могат да се изтеглят предишни версии на фърмуера, искам да пробвам да се върна с няколко на зад ама не откривам база данни със старите версии. Мисля че с по стари версии нямах проблем с DTS-HD а последния който излезе не може да го подкара, само едно пращене се чува.