Изискванията на Ивайло Пенчев са като на Тръмп към германската фирма за ваксини - даваме Ви 1 млрд. долара, но ваксината само за нас...
И нещо важно, което властите крият от населението:
Ако в миналото даден човек е имал контакт с корона-вируса и тялото му вече е изградило имунитет към този патоген, тестовете и пробите ще отчитат фалшиво-положителен резултат и сега ще го изкарат заразо-носител.
Тоест тези проби не могат да отчетат дали става въпрос за наскоро заразен с протичащо заболяване, или за здрав човек с имунитет към корона-вирус.
Може много от положителните проби да се окажат здрави хора с антитела в кръвта...
Правите ли си онова тестче със задържането на дишането ?
Беше описано някъде, че след като се заразиш, белодробната функция пада от ден на ден и в един даден ден вече не можещ да си задържиш дишането дори за няколко секунди.
Ако не бъркам, беше посочено, че задържане от 15-20 секунди показва, че няма белодробни проблеми (или поне не са сериозно развили се), съответно или не си заразен, или ако си заразен, то има още поне малко време.
Като бях ученик, стигах до 80-90 секунди, после пропуших, а някъде когато бях 35-40 годишен един-два пъти опитах, но не стигнах 40 секунди.
После на 45 отказах цигарите.
По-после около 48-50г имах едни проблеми и не стигах и до 10 секунди, ама то се дължеше на лекарствата.
За моя огромна изненада, последните три дни с лекота минавам 60 секунди. И съответно за момента съм много спокоен ... "пък дали е така, кой ще ми каже"
ПП.
Питах сега един доктор "Тоя тест може ли да се приема като абсолютен ? В смисъл минеш ли 60 секунди, то не мисли за корона вирус днес ?"
А той отговори "Напълно"
Този пост е редактиран от MitkoS; 17-03-20 в 18:51.
Кирил Домусчиев бил заразен и веднага приет в болница. Интересно защо не е вкъщи на чай и пилешка супа?
Много, много не се напъвайте, че на дърти години някои мускули олабват.
Този пост е редактиран от MitkoS; 17-03-20 в 20:07.