Ами преходника е DVI - D-SUB, т.е. използваш го вместо кабела от и-бей. И обикновен мониторен кабел от преходника до телевизора.
И си имаш два обикновени кабела към монитора и телевизора.
Или поне като проба дали и-бей кабела е читав.
Преглед за печат
Ами преходника е DVI - D-SUB, т.е. използваш го вместо кабела от и-бей. И обикновен мониторен кабел от преходника до телевизора.
И си имаш два обикновени кабела към монитора и телевизора.
Или поне като проба дали и-бей кабела е читав.
Защо си мислиш, че ще има каквата и да е разлика между DVI-RGB и VGA-VGA?
Ползвай си го с VGA кабела.
Монитора ми е на хдми.От карта ми заТВ остават свободни DVI,DP port,D-sub. За да пробвам кабела ще ми трябва този преходник
http://www.shopmania.bg/shopping~onl...p-1455095.html
Но той струва колкото кабела почти тъй че мисля да се въздържа :)
Когато поръчвах кабела си мислех че ще има разлика. Ако никой не успее да ми помогне явно ще трябва да си купя 3м дсуб. Другия вариант е някой да ми помогне за сервиз за отремонтиране на хдми или да ми каже поне каква платка да търся като модел че тия в сервиза :2guns:Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Хм, бях останал с впечатление че D-SUB на картата ти е за основния монитор.Цитат:
Първоначално публикувано от avelion
При това положение мушкай направо D-SUB кабела от картата в телевизора и не се /не ни/ занимавай с други варианти, няма да е по-добре сигнала.
То реално през VGA /D-Sub/ тече точно RGB аналогов сигнал и по нищо не се различава от аналоговия RGB сигнал от DVI-A.Цитат:
Първоначално публикувано от avelion
Сервиз за плазма/LCD съм виждал на бул. Вапцаров в посока София Ленд. Може там да попиташ.
Я кажи как си изгори HDMI-то, че да знаят и другите какво да не правят.
Проблем, с който немога да се преборя!
Факти:
Windows 7, видео карта ATI 4800, TV SAMSUNG FullHD, HDMI - кабел за свръзка, монитор SAMSUNG 1280х1024, последни драйвери.
В какво се състои проблема!? Според Win-а телевизора ми е 1-ви, а монитора 2-ри. И няма начин да се промени :( За монитора задавам да е main, но върху иконата на монитора се мъдри 2-ка. С драйверите на ATI нещата са наред, но не за дълго. Вчера ги нагласих, но днес всички икони са отишли на телевизора :( Резолюцията на монитора е променена на 1024х768.
Ха ха вчера видях същия проблем при стара АТИ карта и tv LG42...Цитат:
Първоначално публикувано от kesten
Телевизора беше на extendet, преинсталирах драйвера и пак същото. нямах време да си поиграя само изключих телевизора от настройките на видеокартата, и без това не се ползваше много.
Лесен начин за смяна на тв и монитор на пс на Windows 7, натиснете едновременно win бутона + P и изберете: http://195.149.248.189:8080/2009-11-...cdd8a3a4359f87
Няма оправия! Деинсталирах драйвери, инсталирах без да е вкл. телевизора. Ефект 0. Монитора ми е главен, но иконите са на телевизора :081: Явно по дефолт приема цифровия за 1, а аналоговия за 2. Писна ми и върнах старото ХР. Тук всичко си е наред! Ще чакаме нови драйвери или кръпки за Win-а.
Здравейте, имам нужда от малко помощ, опитвам да свържа nvidia8200M G с panasonic tx-p42u10e чрез 5м. кабел hdmi hdmi на gembrid , картата ми разпознава телевизора, но като и пусна clone или телевизора като основен монитор успях да изкарам ужасно зелен размазан образ в hdmi 2 на тв. А в hdmi 1 на тв. нищо не излиза.?? :help
С windows vista на лаптоп asus x50gl съм ако е от значение!
Пробвай да не е clone, а дай телевизора като разширение на основния монитор. Нагласи резолюцията на телевизора да е 1920*1080 60 hz. На телевизора няма да се виждат иконите а само част от картината на десктопа. Ако искаш да гледаш филми приплъзваш плеъра надясно в телевизораЦитат:
Първоначално публикувано от simon@
И изключи Overscan-a от телевизора.
Преди малко пробвах да играя Call of Duty MW2 на телевизора (P42G10) като изключих монитора и оставих само телевизора като основен монитор. Резултатът е страхотен :)
Пробвах с разделителната , пробвах и разширението но резултат няма този черен екран даже и не трепва :( , може ли проблема да е от hdmi 1 на тв.?
Защото като сменя на hdmi 2 на тв. пак има зеления размазан образ , а и по принцип и в упътването четох че hdmi 2 e само за аудио,или пък проблемът да е от кабела?