-
3 Прикачен файл(ове)
Отговор: DLNA / FAQ - проблеми, мнения, обсъждане
Имам три компота с:W7 Pro SP1 64 bit,W7 Pro SP1 32 bit,XP 2002 SP някой си.Аз ползвам 32 битовата седмица на лаптоп с двуядрено котлонче,1.5 рам,вградено видео,другите-децата."Домашний" го мъчих на двете 7ци,а PS3 на 32 битовата,като първо свалих версия 1.80,която не отлепи,после 1.52.
- - - - - - - - - -
Е е,PS3 тръгна и си вади субовете,но пълно щастие няма-субовете са малки(е ще ги уголемя),не може да се превърта,пикливият лаптоп бере душа-проца и рама на макс.
Благодаря на marfi62!:Drinks:
- - - - - - - - - -
Субовете не можах да ги уголемя,но качих PS3 1.81.0 на ХР 2002SP3 и си работи.Е,компа е слаб и се задъхва,но няма прекъсвания,насичания и си има субове:D,макар и малки.Един "+" от мен.
-
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
johny01
Имам три компота с:W7 Pro SP1 64 bit,W7 Pro SP1 32 bit,XP 2002 SP някой си.Аз ползвам 32 битовата седмица на лаптоп с двуядрено котлонче,1.5 рам,вградено видео,другите-децата."Домашний" го мъчих на двете 7ци,а PS3 на 32 битовата,като първо свалих версия 1.80,която не отлепи,после 1.52.
- - - - - - - - - -
Е е,PS3 тръгна и си вади субовете,но пълно щастие няма-субовете са малки(е ще ги уголемя),не може да се превърта,пикливият лаптоп бере душа-проца и рама на макс.
Благодаря на marfi62!:Drinks:
- - - - - - - - - -
Субовете не можах да ги уголемя,но качих PS3 1.81.0 на ХР 2002SP3 и си работи.Е,компа е слаб и се задъхва,но няма прекъсвания,насичания и си има субове:D,макар и малки.Един "+" от мен.
Можеш да увеличаваш субтитрите,но само тези,които не са вградени.Пращам ти две картинки-числата,които са маркирати на тях са от 1 до колкото напишеш-най-добре е за четене стойност 1,8-2,2 в зависимост от големината на екрана та телевизора!
Пробвай!:Drinks:
Ето и картинките:
Прикачен файл 9543 Прикачен файл 9544
-
1 Прикачен файл(ове)
Супер!:Drinks:Направих размера на 2,даже са доста големи,ама 'дет' се вика-пачка,цица,дупе и аванта(и букви за стари хора),по-големи-по-добре.:D
-
Цитат:
Dominator
Някой да знае, как мога да махна следната грешка?
-
Деинсталирай програмата, рестарт и след това почистване с някоя програма като AusLogics BoostSpeed, CCleaner, Ashampoo WinOptimizer, Advanced System Optimizer..... След това рестарт и инсталираш на чисто. Може и на ръка да затриеш папките и файловет свързани с програмата, ако тези програми не го направят.
-
-
Някой може ли да сподели настройки на HMS, за телевизор Panasonic.
-
Благодаря на @Pat - проблема се отстрани.
-
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
chorlav
Ами просто следваш стъпките от 1 до 6 от картинката,която ти пращам и би трябвало да няма проблем-вместо телевизор Philips от падащите менюта на стъпки 3 и5 си избираш модела на твоя телевизор и би трябвало да работи.
Прикачен файл 9550
-
Точно там е проблема, че няма в менюто опция за Panasonic. Като избера друг телевизор имам проблеми с стриймването на някои формати, не мога да превъртам и разминаване на звука с картината. Затова искам някой с Panasonic да сподели как го е настроил.
-
Цитат:
chorlav
Не си трови живота с тая програма! По-бъгава програма отдавна не бях срещал.... Имам панасоник и допреди час ми беше дошла музата пак да го подкарам с тоя сървър. (веднъж му бях теглил вече една майна... :) ) - кога тръгват филмите... кога не....само той (сървъра) си знае.... :)) Настройките му ги знам наизуст (вервай ми) :) и при едни и същи такива се държи по различен начин. Веднъж даже ми изкара субтитри на 3Д филм без прекодиране е вярно не бяха 3Д и бяха раздвоени понеже са .srt но просто никога преди не бяха излизали по този начин (субтитрите бяха от плеара на телевизора - малки, бели без кант :) ) . След промяна на 2-3 настройки (за прекодиране) - файла почна да "не се чете" :)) - връщам старите с идеята да върви по стария начин - да ама не - кога чете, кога не чете.... субтитри никакви..... Нямаш си на идея с какъв кеф го разкарах тоя сървър! :)
-
Добре коя програма да ползвам тогава за Panasonic? Може ли да споделиш и настройки, ако има някакви да се правят.
-
Аз съм с Тошиба и "домашний" ми вадеше филма независимо дали съм сложил Тошиба,Филипс или друг,но така и не оправих субовете.marfi62 ми даде акъл за PS3 Media Server-нищо не правиш,включваш го и влизаш от ТВто в C,D на компа и си пускаш квото искаш,само не може да превърта.
-
Това с превъртането е голям минус
-
Цитат:
chorlav
Това с превъртането е голям минус
Сиромах човек и на половин пу*ка е доволен.По-добре да не превърта,но да гледаш всичко и да има субове с възможност за уголемяване.