Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от iwoto
Ти виждал ли си ХДМИ кабел под 15 лв с каквато и да е дължина?
Бегай в техно маркет да речем ще се нагледаш на такива :) Пък и за кабел 50-80 сантиметра 15лв. ми се струват добре.
Цитат:
Първоначално публикувано от iwoto
Ти виждал ли си ХДМИ кабел под 15 лв с каквато и да е дължина?
http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1034 :rolleyes:
Цитат:
Първоначално публикувано от SAGE
Е , явно съм се минал , но пък моя е с жълти накрайници :)
Бихте ли, ми препоръчали видеокарта (не много скъпа) и ХДМИ-ХДМИ кабел за връзка комп с ТВ лцд самсунг,за гледане на филми,за в бъдеще и блурей,и има ли значение дали да е ATI или nvidia
Колеги възможно ли е ако са изгоряли HDMI входовете на ТВ-то, компютъра да го засече?Какво ли не правя и екрана си стои черен.А лаптопа си го засича.
Цитат:
Първоначално публикувано от diss
Колеги възможно ли е ако са изгоряли HDMI входовете на ТВ-то, компютъра да го засече?Какво ли не правя и екрана си стои черен.А лаптопа си го засича.
Ами не е възможно ,пробвай с друг уред с HDMI да се увериш ,че работят.Вземи от познат или съсед двд плеър или друго устроиство.
Цитат:
Първоначално публикувано от дезиро
Бихте ли, ми препоръчали видеокарта (не много скъпа) и ХДМИ-ХДМИ кабел за връзка комп с ТВ лцд самсунг,за гледане на филми,за в бъдеще и блурей,и има ли значение дали да е ATI или nvidia
Кажете ,дали да е ATI или Nvidia,джи-форсите имали проблем ТВ свързването
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Ами не е възможно ,пробвай с друг уред с HDMI да се увериш ,че работят.Вземи от познат или съсед двд плеър или друго устроиство.
Поне ме успокои че не са изгоряли.Иначе сменявах резолюцията, слагах го на clone не ще и не ще.Лаптопа е с HDMI изход, NVidia 8600GT.
На настолния през DVI-HDMI същата работа.Засича го сменям резолюции но нищо.Да не са изгоряли входовете?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296145235[/time]_________________________________________________
Взех Play Station 3 от един приятел, пуснах го през HDMI и нищо.Пак няма картина.Явно са изгоряли входовете на телевизора.Някой може ли да ми каже този ремонт влиза ли в гаранцията?
hristoslav Тогава ще питам тук по въпроса ми от другата тема.Кажи ми какво да променям на настройките на звука? И как да разбера трябва ли да си купю този кабел за звук?
имам следния проблем philips 42 pfl5405/12 video Gforce 9800GT hdmi-hdmi 10m кабел работи и от време на време са чува 1ин звук и почва да премигва монитора на компа а телевизора се появява и изчезва 2-3 пъти и изписва че няма сигнал ...пробвах 1000 работи докато разбера че като си изключа кабелната на МСАТ всичко става нормално какво да направя за да не изкючвам кабелната
Здр на телевизорът ми,който е Sony Bravia 40ex420,когато пусна да гледам от лаптопа някой филм по едно време нещо става и няма картина на телевизора.От какво може да е?
Здравейте,знам , че свързването на ТВ с лаптоп през HDMI трябва да с,тава при изключено положение и на двете устройства.Дали обаче е задължително ,ТВ-то/самсунг ле40 ц530/ да се изключва и от мрежата, защото тогава ми се изтриват текущите дата и час, от там губя и /Guide/ .... Aбе общо взето си е неудобно . Има ли напрежение в HDMI входа, когато ТВ-то е в стенбай, и съществува ли опасност на опържа HDMI-a ?
Благодаря!!!
Здравейте,от три дена имам ТВ LG 42LD750.Днес реших да го свържа с компютъра през HDMI-HDMI.Видео картата ми е ATI Radeon HD5670 с HDMI изход. Операционната с-ма е Win 7.Като цяло телевизора си тръгна ,но показва само картинките на десктопа без иконите по екрана и маркера на мишката.Пуснах и някакъв филм,но пак продължи да си сменя картинките от десктопа.А звука си върви нормално .Някой може ли да помогне с идея или съвет.Предполагам,че трябва да настроя видео картата, но не видях от къде.
Благодаря предварително.
Премести екрана с филма надясно.
Стана!!!!Много благодаря за помощта,а мислех че се шегуваш.ТВ-то се явява като продължение на монитора ли?
А как мога да го направя да се вижда каквото показва монитора?