Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 42 от общо 42
Like Tree5Одобрявам

Вграденият медия плейър в телевизора

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Отговор: Вграденият медия плейър в телевизора

да , разархивирах и уеднаквих файловете, но нямам субс, иначе звука е DD , между другото пускам филма и от компа - няма субс, същия филм през коди - има субс

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

С Арчос-а или друг плеър от маркета пробвал ли си? Само БГ субтитрите ли са външни - да няма и други и да са с еднакви имена и (1) ?

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Не само Коди имам , но с него няма DTS и DD звук и затова търся начин да си съчетая нещата. С плеъра на тв има многоканален звук - няма бг суб, с Коди има суб, няма 5.1 звук. Въртележка. Приемам препоръки с цел да достигна 5.1 звук + бг субтитри.
    Между другото имаше вградени май холандски , като чекна опция на Коди да извади вградените субс - те излизат.Няма как вградените да имат еднакво име с изтеглените / тъй като им промених името , за да уеднаквя с видеото/.
    Дайте линк за работещ плеър, който вади и 5.1 звук и бг суб и да няма нужда да ходя за още едно висше образование тип IT специалист.
    Този пост е редактиран от Slusatel; 25-03-18 в 20:02.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз ползвам рядко плеъра на тв, но предпочитам Арчос - по-хубави субтитри има и не се сещам за проблеми с възпроизвеждане. Не знам дали вади 5.1 (нямам свързан ресивър)- би трябвало. Имаше и пакет с кодеци дето се сваля за Арчос-а.
    https://play.google.com/store/apps/d...libcopy2&hl=bg

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Слушател, вграденият плеър няма дерт със субтитрите, от дистанционното бутона до аудио избираш субтитри, вероятно ти тръгват вградените.Коди пуска ДД само с ДТС прави проблем.След последният ъпдейт нищо външно не вади ДТС , поне по обичайните методи,ДД минава.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Как пък с коди няма да имаш дд и дтс? Дай информация на какво е инсталиран коди и коя версия.
    А логиката да тръгват субс само на коди ... е да не са разархивирани, понеже той чете и архивирани файлове, или да не си ги преименувал правилно (да не виждаш разширенията на файловете в Уйндоус и да си ги написал разширението 2 пъти)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Писах за Сони с андроид и проблема не е само при мен ,форуми на Сони бол, ако имаш работещо решение разясни.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Кажи коя версия ти е андроида, коди-то, какви са ти настройките за звук и на какво го слушаш, с какво е свързан (ресийвър, хдми, оптичен ...)

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

tolostoi Ще пиша на лични да не спамим.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Колеги , проблема със субтитрите на вградения плеър е решен / от Наско/, оказа се , че съм забравил точки в заглавието и са различни видео файла и субтитрите. Извинявам се на всички , че ви ангажирах да помагате , а пък аз съм си бил виновен.
    Коди е версия 17.6 , нямам многоканален звук, опитах всичко ....
    Версията е телевизора от подписа
    Връзката комп - Коди е WI FI , Serviio
    Ресивъра от подписа
    Наско ако откриеш начин за 5.1 през Коди , светни и ме и мен , за да не ти е гола ракията , а с мезе ....
    Този пост е редактиран от Slusatel; 26-03-18 в 20:05.

13. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Ако някой с ресивър Сони,ползва Коди,да каже дали му излиза многоканален звук.Аз нямам проблем с това,както вече многократно съм споменавал тук....с VLC също нямам проблем с DTS звук...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ще изкарам тия дни Сонито от кашона и ще пробвам , сега като се замисля тогава ДТС вървеше, после с Ямахата пак, но дойдоха някакви ъпдейти от Сони и ДТС умря,интересно е че ДД си върви 5канално без ядове. Но не виждам Сони как ще го направят да върви само с техните устройства, ти нали оптика ползваше а не АРК

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. медия плейър sony smp-n100
    От durk във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 26-03-13, 00:49
  2. Медия плеар
    От digital11 във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-11, 23:25
  3. Търся специален медия плейър
    От hnikolov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 19
    Последно: 20-09-11, 17:03
  4. Медия плеър
    От dobry във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 14:34
  5. Медия плейър за гледане на блу-рей формати
    От dodolan във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 1
    Последно: 04-08-11, 18:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе