да , разархивирах и уеднаквих файловете, но нямам субс, иначе звука е DD , между другото пускам филма и от компа - няма субс, същия филм през коди - има субс
да , разархивирах и уеднаквих файловете, но нямам субс, иначе звука е DD , между другото пускам филма и от компа - няма субс, същия филм през коди - има субс
С Арчос-а или друг плеър от маркета пробвал ли си? Само БГ субтитрите ли са външни - да няма и други и да са с еднакви имена и (1) ?
Не само Коди имам , но с него няма DTS и DD звук и затова търся начин да си съчетая нещата. С плеъра на тв има многоканален звук - няма бг суб, с Коди има суб, няма 5.1 звук. Въртележка. Приемам препоръки с цел да достигна 5.1 звук + бг субтитри.
Между другото имаше вградени май холандски , като чекна опция на Коди да извади вградените субс - те излизат.Няма как вградените да имат еднакво име с изтеглените / тъй като им промених името , за да уеднаквя с видеото/.
Дайте линк за работещ плеър, който вади и 5.1 звук и бг суб и да няма нужда да ходя за още едно висше образование тип IT специалист.
Този пост е редактиран от Slusatel; 25-03-18 в 20:02.
Аз ползвам рядко плеъра на тв, но предпочитам Арчос - по-хубави субтитри има и не се сещам за проблеми с възпроизвеждане. Не знам дали вади 5.1 (нямам свързан ресивър)- би трябвало. Имаше и пакет с кодеци дето се сваля за Арчос-а.
https://play.google.com/store/apps/d...libcopy2&hl=bg
Слушател, вграденият плеър няма дерт със субтитрите, от дистанционното бутона до аудио избираш субтитри, вероятно ти тръгват вградените.Коди пуска ДД само с ДТС прави проблем.След последният ъпдейт нищо външно не вади ДТС , поне по обичайните методи,ДД минава.
Как пък с коди няма да имаш дд и дтс? Дай информация на какво е инсталиран коди и коя версия.
А логиката да тръгват субс само на коди ... е да не са разархивирани, понеже той чете и архивирани файлове, или да не си ги преименувал правилно (да не виждаш разширенията на файловете в Уйндоус и да си ги написал разширението 2 пъти)
Писах за Сони с андроид и проблема не е само при мен ,форуми на Сони бол, ако имаш работещо решение разясни.
Кажи коя версия ти е андроида, коди-то, какви са ти настройките за звук и на какво го слушаш, с какво е свързан (ресийвър, хдми, оптичен ...)
Колеги , проблема със субтитрите на вградения плеър е решен / от Наско/, оказа се , че съм забравил точки в заглавието и са различни видео файла и субтитрите. Извинявам се на всички , че ви ангажирах да помагате , а пък аз съм си бил виновен.
Коди е версия 17.6 , нямам многоканален звук, опитах всичко ....
Версията е телевизора от подписа
Връзката комп - Коди е WI FI , Serviio
Ресивъра от подписа
Наско ако откриеш начин за 5.1 през Коди , светни и ме и мен , за да не ти е гола ракията , а с мезе ....
Този пост е редактиран от Slusatel; 26-03-18 в 20:05.
Ако някой с ресивър Сони,ползва Коди,да каже дали му излиза многоканален звук.Аз нямам проблем с това,както вече многократно съм споменавал тук....с VLC също нямам проблем с DTS звук...
Ще изкарам тия дни Сонито от кашона и ще пробвам , сега като се замисля тогава ДТС вървеше, после с Ямахата пак, но дойдоха някакви ъпдейти от Сони и ДТС умря,интересно е че ДД си върви 5канално без ядове. Но не виждам Сони как ще го направят да върви само с техните устройства, ти нали оптика ползваше а не АРК