Отговор: Избор на Андроид ТВ Бокс
Здравейте, имам следния проблем:
Имам Андроид тв бокс който поддържа 4К както и тв. но при пускане на клип в Ютуб приложението с такава резолюция, на самият клип в опциите за качество не ми излиза изобщо 4К а само до 1080р. И това е на всички клипове. Някакви идеи? Благодаря
Цитат:
Първоначално публикувано от
erik11
Здравейте, имам следния проблем:
Имам Андроид тв бокс който поддържа 4К както и тв. но при пускане на клип в Ютуб приложението с такава резолюция, на самият клип в опциите за качество не ми излиза изобщо 4К а само до 1080р. И това е на всички клипове. Някакви идеи? Благодаря
Здравей.За Ютуб потдържа 1080р.
Цитат:
morandis
Дай моля те линк, понеже не се вижда добре на снимката.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Ще съм благодарен ако някой ми препоръча тв. стик за безпроблемно възпроизвеждане на HD-филми (с субтитрите естествено) от лаптоп с уиндоус 7 на сносна цена.Ако има ютуб ще е супер но не е задължително .В момента ползвам един EZCast но при филми по големи от 1.5ГБ(тези с 1080p) насича неприятно и често спира да зарежда буфера .
Цитат:
erik11
- Смарт Ютуб тв. но не от Гугъл плей. Там вече вади три вида 4K и два 1080p.
Да, това върши работа.
Цитат:
erik11
Оказва се че има начин. Просто трябва да се инсталира друго приложение на Ютуб в бокса, а именно - Смарт Ютуб тв. но не от Гугъл плей. Там вече вади три вида 4K и два 1080p.
Хубаво е, че си споделил решението. Наистина е добро :Drinks:
В понеделник ми пристига Shield-а, след като го чаках близо месец, заради липса на версия с геймпад. Ще споделя мнения след няколко дни :) ... но колкото и да ме убеждаваха, че не си струва, където и да съм чел го определят за един от най-добрите медия плеъри.
А защо да е с Андроид, те някои от тях са на цената на мини PC с WIN10 с 4 гб рам 64 ром, с Усб 3, с HDMI v.2, 4 K видео, с пастру на долби и дтс HD, с безвентилаторно безшумно охлаждане(дистанционно управление) - но не само универсален плеер, но и пълноценен комп - може да му прикачваш принтери, камери и звукови карти на creative, logitech, terratec и т.н., които имат драйвери и софтуер само за виндовс.
morandis, това с мишка ли се работи на него?
Да - аз го управлявам с една Bluetooth стар модел мишка или с такова евтино дистанционо за плеери като КОДИ, ПОТ и КМ, и др.