Това са модели на 2 години, за 120 лева ще си вземеш джаджа , която ще ти върши работа сега и след година -две ще е смениш.
Това са модели на 2 години, за 120 лева ще си вземеш джаджа , която ще ти върши работа сега и след година -две ще е смениш.
Това иска да каже - и скъпи и стари като хардуер и модели !
Х 92 от ОЛХ ще ти свърши работа .
Пробвах както беше казал nassko1, този път успях да инсталирам Коди на компютъра си, обаче някой неща не ми станаха ясни. С тази програма мога да гледам Bulsatcom, както и от телефона с приложението там, това ли са само програмите? Само от Bulsatcom? Бях чел че с Коди може да се гледат много различни телевизии, български, чуждестранни, еротични, кодирани и платени, а също така и филми. Аз ли нещо не съм инсталирал правилно или трябва да се инсталира нещо допълнително, къде са тези други телевизии? Да не би да са отделни програми или са към Коди?
Този пост е редактиран от nasko079; 06-03-17 в 02:24.
За да не станат много или излишни въпросите и отговорите им , моля , чети , ако ти е интересно - https://kodibg.org/forum/
- - - - - - - - - -
И това може да ти е полезно - Блога на Нед !
Ето ти за филми и сериали.....Инсталация на Exodus в Kodi (XBMC) | vGuides.net : IT статии, ръководства, съвети, уроци, новини
Здравейте! Благодаря за отговорите на всички, накрая реших да си купя Android tv box x92, много съм доволен, бърз и хубав. Днеска го разглеждах и стана един голям проблем. Heзнaм ĸaĸвo нaтиcĸax, oбaчe ми изчeзнa ĸлaвиaтypaтa и ceгa нe caмo в интepнeт нo ниĸъдe нe ми излизa и нe мoгa дa paзбepa ĸъдe e пpoблeм, пpитecнeн cъм дocтa, дa нe cъм изтpил нeщo, ĸaĸ дa я oпpaвя? P.S. До колкото си спомням, влязох в интернет, натиснах бутона за интервал, исках да го оправя, да мога да пиша и на български и си мислих, че като се сменя при моя телефон, с наляво и надясно и тука оптах да направя това, но не стана, след това, задържах или провлачих левия бутон на мишката и ми излезе едно квадратче, там имаше няколко отметки, аз дадох на горната, мисля, че пишеше нещо с, Х, хард, или хардуер и след това изчезна, край.
Рестартирай ! Изключи го от мрежата за 5-10 мин . Махни батериите . Пробвай и пиши .
На самия плеър няма ли един малък отвор ? Това е ресет !
Явно си с бутон в един от изходите отзад - av - пробвай с клечка за зъби дали ще щракне ! Иначе трябва да се отвори капака и да се види къде е бутона /контакта .
Търси из менюто и му върни заводските настройки! Споко, ще се оправи! Ако не е тайна от къде го купи и за колко пари?
То и за това има ресет бутон !
За другото - не би трябвало да е тайна тази покупка . Има ги в ОЛХ . Колегата не искаше да пазарува извън БГ !
- - - - - - - - - -
Явно си изключил клавиатурата на екрана , като си дал отметка за хардуерна външна такава . Влизаш в менюто и по обратния ред сменяш отметката на off .
Да, точно това е станало, оправих го сам, просто е трябвало да влезна в настройки, допълнителни настройки, после в език и клавиатура и от там съм дал, показване на клавиатура, изключено и затова е станало така. Много благодаря!