Здравейте на тъкнах се на този приемник за онлайн TV без да се плаща... тоест плащаш еднократно и забравя...
ето го сайта: ТуК
та.. въпорса мие възможнолие това нещо със тази мулти медия: MXQ Pro 4K Android TV Box?
Благодаря предваритено!!!
Здравейте на тъкнах се на този приемник за онлайн TV без да се плаща... тоест плащаш еднократно и забравя...
ето го сайта: ТуК
та.. въпорса мие възможнолие това нещо със тази мулти медия: MXQ Pro 4K Android TV Box?
Благодаря предваритено!!!
След "...Желаете да гледате последните нови филми още преди да са пуснати дори по кината?..." спрях да чета
OLX е пълен с такива "обяви"
Да ясно, но мен повече ме интересува за телевизията отколкото за тия филми и за това искам някакво мнение дали си заслужава.. ? идеята мие да правя online stream и да споделям телевизията без кинти и прочие... търся такъв приемник
С всеки Андроид бокс и инсталирани адони за Коди се гледа IPTV на Булсатком , докато не сменят кодировките -правят го периодично ,после пак наново адони и настройки.Качеството на картината е за непретенциозни .Конкретно този бокс от обявата не струва.
да ясно идеята мие да стрийвам със приемник на vivacom (DTH) тоест ако закупя някой приемник за стреам и на него да клонирам мак адреса и серейният номер + картата от вивакомският приемник дали ще сте получат нещата? и какъв тип трябва да бъде DTH-приемникa който позволява да-се steam-va? ясно мие че приемник и карта не могат да се разделят...
Благодаря предварително!!!
трябва ти линукс приемник-екстренд,ву+ дриймбокс...модул с карта от виваком.имай предвид че можеш да стриймваш само по един канал едновремено понеже виваком имат ограничение по сийд.
Ще можели да ми предоставите повече информация за линукс приемник със К-модул и който да има функции да може да записва определен избран канал + екстри.. когато има реклама да може да-се палзират и после като почне определеният филм (предаване) да може да се плейва и отново ад записва. предполагам че ме разбрахте за какво иде реч?