Някой тук разбира ли от навигации , пробвал ли е , в час ли е ??? Предстои ми да си взема някаква следващата седмица и се чудя каква , за сега съм се спрям на Гармин nuvi 350 или 660 ?
Някой тук разбира ли от навигации , пробвал ли е , в час ли е ??? Предстои ми да си взема някаква следващата седмица и се чудя каква , за сега съм се спрям на Гармин nuvi 350 или 660 ?
Какво точно те интересува?
Мисля, че е по добра информация от този, който ще ти я продава няма да намериш. Зависи все пак какво те интересува де.
Що се отнася до технически характеристики, услуги, карти и т. н. по добре звънни на дилъра [IMHO].
Ако те бие парата по джоба, вземай nuvi 660! Ценна опция е и "hands-free" за телефона.
Огледай и промоцията в "техномеркета" на LG. Ако ще я вземаш за Мамалигария забрави няма карти или , ако намериш не са в час .завий наляво , ама след като си подминал и опа 10-15км излишни.
За България не ти трябват.
Аз съм с нуви 350 и съм много доволен но предимно я ползвам в Германия и Австрия, иначе за БГ не съм. Ако ти се дават пари взимай 660 но и тази върши същата работа, като се има на предвид, че си говори изобщо не поглеждам екранчето.