здравейте тъй като съм още лаик в областа на джи-пие-си-те искам да питам някой ползвал.става дума за кола ,как се въвеждат улиците например ако искам да стигна до даден адрес,има ли някаква клавиатура или как се въвежда информацията?
благодаря
здравейте тъй като съм още лаик в областа на джи-пие-си-те искам да питам някой ползвал.става дума за кола ,как се въвеждат улиците например ако искам да стигна до даден адрес,има ли някаква клавиатура или как се въвежда информацията?
благодаря
защо не отидеш до някой техномаркет, технополис и да си поиграеш с изложените модели. Така най ясна представа ще получиш.
Иначе най общо казано навигацията може да е тип google earth или по търсене на улици.
Наистина отиди в някои магазин и си поиграй с GPS-ите. В най общи линии всички GPS-и са с чувствителен на допир екран(някои вградени не са). Има си бутон турсене. Натиска се. Дава ти възможност да избереш държава, град, улица, номер на адреса. Това става с виртуална клавиатура. Клавиатурата автоматчни се появява когато има поле в което трябва да се пише нещо. От тук можеш да си изтеглиш книжка на български за IGO8.
******************.com/files/13169738...al_BG.pdf.html
Там с картинки е показана кое как се прави. Предполагам, че има подобно и за Гармин, но аз го нямам. Принципа при Гармин е същият, но малко по дървен.
мерси наистина най-добре ще е да отида