Някой да може да ми каже от къде да намеря подробна карта на Сърбия, че GPS-a ми има само главните пътища, а ми предстои пътуване до Белград....
Някой да може да ми каже от къде да намеря подробна карта на Сърбия, че GPS-a ми има само главните пътища, а ми предстои пътуване до Белград....
Влизаш в http://forum.pocketbulgaria.com/ и търсиш как се качва нов софтуер. След това си слагаш съответните карти. За сърбия по принцип няма хубава карта. След малка справка големите происводители не са направили хубави карти. Има подробна карта на местен производител, която е най-подробна. Това е за iGO.
Измъчих се с този GoClever, но най сетне успях да му сложа IGO 8 и всичко тръгна, но каквото и да правя, каквото и да сменям в SYS файла не иска да се свърже с никакъв сателит.... Някаква идея какво да му направя, за да му тръгне навигацията ?
Някъде в ИГО-то се задаваше автоматично претътъсване на портовете. Това трабва да намериш...
Мисля че има в Торентс.ру. Другото място е www.gpsunderground.com , но и двете изискват регистрация.
ако си вкъщи,нормално е да не те хваща сателит...
подробна карта за Иго8 за Сърбия май няма...
Еми, аз съм с GoClever 4335.
Мога да кажа, че като го сложа на прозореца си бачка без проблеми.
Сравнявайки го с Холукса, въобще не му отстъпва.
...Нещо, не се сещам как стои въпроса с картата на Сърбия.